Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TomczykM

Sylwester w klimatach

Polecane posty

Gość TomczykM

Wiem, że do sylwestra jeszcze trochę czasu, ale zbliża się, więc pora szukać miejsca na dobrą zabawę. Dlaczego sylwester ma być w klimacie? Bo zwykłe już były. I to różne. Teraz chcemy coś niebanalnego. Może w klimacie z jakiegoś okresu historycznego? Może coś z filmem? Macie pomysły? Fajnie jakby jeszcze to było w fajnym miejscu, pasującym do pomysłu. Coś szalonego :)

Gość gość
PNewi plz

Gość gość
w dvpie mam sylwestra..

Gość Kajka3792
Nastawiam się z przyjaciółmi na sylwester w browarze lwowskim- impreza z muzyką na żywo, jadłem, browarem i innymi trunkami. Myślę, że będzie super bo to coś innego niż przeżyłam do tej pory

Gość gość
w d8pie mam sylwestra

Gość Andrzej102
Fajny pomysł taki sylwester. A klimatów można wymyślić sporo. Potrzebna tylko klimatyczna miejscówka. W naszych swojskich klimatach to można coś pod klimaty z PRLu. Pewnie wiele miejsc jeszcze pamięta te czasy :) Kiedyś czytałem, że w Rumunii organizują sylwestra w klimatach wampirów. W końcu Drakula pochodzi z tego kraju. A dokładniej to protoplasta tej postaci. Więc jak taki klimat to tylko tam.

Gość Sabrina203
Może połączyć sylwestra z feriami? Dobrym pomysłem byłby wyjazd na narty. Polecam piekne stoki w Bukowelu (60km tras). Z chłopakiem własnie planujemy taki wyjazd. Powiem jeszcze, że niedrogo, bo da się zmieścić w kwocie 1000 zł za cały tydzień :)

Gość Imprezowiczka785
A my jak co roku ze znajomymi wychodzimy gdzieś na miasto. Już drugi raz wybieramy się na Salę Kryształową w Zgierzu http://www.salakrysztalowa.com.pl/aktualnosci/163 . Naprawdę super organizacja i sympatyczne towarzystwo. Polecam wszystkim.

Gość zuzka565
my jedziemy całą grupą do Zakopanego, wynajęliśmy sobie świetny apartament na bookaparcie i już się nie mogę doczekać :)

jak szukacie ofert sylwestrowych w klimacie to zdecydowanie zajrzyjcie na stronę https://www.sylwestrowo.pl/ Znajdziecie tam oferty sylwestrowe bardzo klimatyczna jak np sylwester w górach z kuligiem i ogniskiem, kapelą góralską. No chyba że wolicie typowy bal z długimi sukniami, smokingami i salą balową by móc poczuć sie jak księżniczka.

Gość ammelia7
my idziemy na żywioł, zarezerwowaliśmy tylko apartament na bookaparcie w Zakopanem i coś na pewno wymyślimy :P

Gość karmazynowa_klatwa
Jak sylwester w klimatach to tylko klimaty gorącej Kuby ^^ Ja akurat zostaję w domu, ale moja siostra z dzieciakami wybiera się do Jastrzębiej Góry na sylwestra w Primavera nad morzem (tu link: http://www.primaveraspa.pl/cennik-pakiety/kubanski-sylwester-nad-morzem) - moim zdaniem takie tematyczne i na dodatek zorganizowane sylwestry to najlepsza opcja - wszystko zrobią za ciebie, zapewnią ci super zabawę, super muzykę, super jedzonko a ty idziesz i się bawisz! No i to świetne rozwiązanie dla rodzin z dziećmi bo na takich zorganizowanych sylwestrach jest bardzo dużo atrakcji dla dzieciaków.

Gość jarelie
my zarezerwowaliśmy apartament na Bookaparcie w Kościelisku i sami sobie coś zorganizujemy :)

Gość gość
Ja jadę w góry. Dla mnie tam jest wspaniały klimat. Piękne widoki, cisza i spokój. A wieczorem można się udać na jakąś szaloną imprezę. W tym roku jadę z rodziną do Szklarskiej Poręby. Noclegi znalazłam na http://otonoc.pl/noclegi-Szklarska+Por%EAba

Gość gość
My się super bawiliśmy w Zajeździe u Przemka w Zgierzu. Ten rok będzie tak cudowny jak ta sylwestrowa noc.

Gość gość
A my się dobrze bawiliśmy klimatycznie i super w Zajeździe u Przemka w Zgierzu.

Gość gość
słuchajcie my byliśmy na paru imprezach z Oktan Band i jeździmy tam gdzie grają a nawet byli u nas na weselu także u nich będziecie się bawić cudownie ! :)

Gość gość
The Good Sound do potęgi entej powtarzam że są rewelacyjni i rozkręcą każdą imprezę :)