Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co najsmieszniejszego zrobiliscie w zyciu. Ja na przyklad

Polecane posty

Gość gość

zabawilam sie pewnym facetem. Poznalismy sie na imprezie, zaczelismy flirtowac, on byl takim typowym pracownikiem duzej korporacji. Uwazal sie za niewiadomo kogo, uwielbial drogie i eleganckie miejsca, garnitur, kolacje, wina, najdrozsze kluby w miescie. Byl przy tym nie za madry i zapatrzony we mnie. Zaprosil mnie na romantyczny weekend do Pragi. Zarezerwowal dla nas Hilton (a jakzeby inaczej, nie omieszkal pokazac mi swojego konta stalego klienta do sieci hoteli ) itd. Ja na codzien jestem bardzo elegancka, zawsze odstawiona ale stwierdzilam ze go sprawdze. Na lotniko przyszlam z plecakiem, w trampkach, dresie. W pradze nie chcialam wyjsc nigdzie wieczorem, rano zabralam go na piasza wycieczke po miescie, zabytkach i muzeach, w hotelu na sniadanie wzielam sobie chleb z serem i kanapke z nutella i herbate ahahahah musieliscie widziec jego mine jak zobaczyl co zapakowalam na wyjazd czyli sportowe ubrania (do chodzenia a jakze) i rozowa pizame w hello kitty ahaha

Gość gość
No, ale d**y dalas czy nie?

Gość gość
w*********j him debilko z wodogłowiem

Gość gość
Hmm... ale co w tym wszystkim jest śmiesznego bo nie czaje 🖐️

Gość gość
To nie jest śmieszne

Gość gość
Jak mialem 12 lat to narysowalem sobie maske ale takiego paskudnego człowieka, gluty pryszcze itp, na kartce papieru. Następnie założyłem to na twarz wyszedłem na ulice i zalozylem kaptur i podbiegalem do ludzi i ich straszylem, ludzie odskakiwali albo z przerażeniem w głosie mówili "co to jest" i s*******ali. Serio.

Gość gość
"Ja na codzien jestem bardzo elegancka, zawsze odstawiona:" - to jest śmieszne, a najbardziej uśmialiby się ci którzy znają cie na codzień. :d:d:d:d Jak można tak o sobie mówić?! I co śmiesznego w tym co zrobiłaś, zachowałaś sie jak ostatnia wieśniara, trzeba było jeszcze głośno bekać, pierdzieć i dłubać w nosie.

Gość gość
Jeszcze do tego idiotka, bo olala bogatego. Pewnie woli biednych cpunow i alkoholikow i *****czy.

Gość gość
Nie wole cpunow czy alkoholikow, jak mam ochote spac w hiltonie to moge zaplacic na to z wlasnych pieniedzy :) ej i nie spinajcie sie juz tak, to tylko glupi facet, jeden jakich wielu haha

Gość gość
e tam facet jej wogle nie zabral , polecial sam a do hotelu zamawial export girls i dymal caly tydzien tacy ludzie jak on i ja sie nie pitola tylko jak im cos nie pasuje to szybka decyzja

Gość gość
a potem autorka obudziła się i posnuła sie do swej pracy na kasie w supermakecie i zeby nie bylo w eleganckim fartuchu full wypas

Gość gość
No ty chyba też jakaś madra nie jesteś

Gość gość
To śmieszne nawet :D Pazerne lochy wkurzone, bo one takich nie spotkały hahaha Jak mogłaś mu takie coś zrobić? hahahaha Materialistki j****e

Gość gość
21:37 no pewnie, ze glupi. Przeciez powszechnym jest, ze tylko glupi sa bogaci, a madrzy i inteligentni klepia biede... :)

Gość gość
hahah