Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak usunąć wpisy w BIK?

Polecane posty

Gość gość
już ci mówie jak: uznać zgodnie z prawdą monetaryzm i emitowanie fiducjarnego pieniądza inflacyjnego jako długu obciążonego lichwą przez komunistyczne banki centralne za praktyke przestępczą a jej efekty za zbrodnie przeciwko ludzkości chociaż w zasadzie wystarczyłoby udowodnienie przewałów księgowych z których skłąda sie tzw prawo bankowe i już wpis w bik usunięty chciaż osobiście zainwestowałbym w przemysł petrochemiczny zakupił troche benzyny i spalił w peesdu te cała czerwoną klkike razem z ich pałacami i urzędami zajmującymi sie sporządzaniem llisty dłużników

Gość gość
nie mam jeszcze swojej strony ale jak ktoś jest zainteresowany takim definitywny usunięciem wpisów w bik to moge założyć

Gość gość
jako podpałki uzyłbym korespondencji spłodzonej przez pana od pisania pism i jemu podobnych cwaniaczków jak równierz ich samych. cowiećej istnieje spore ryzyko że to banksterskie wtyki wyłudzą od was informacje o zabytkowych onucach po dziadku ułanie pod pretekstem sprawdzania co sie da zrobić a póniej opiertolą to na jakiejś aukcji harytatywnej za kikaset ysięcy albo wpiszą se w aktywa jako skarpetki piusłudskiego i bedą na to konto drukoali kolejny szmalec wyślijta mu kooorfa jakiegos wirusa czy inną kooorfe bo to jednak szkoda zabijać może sie opamięta

Gość gość
przecież to po ryju widać zę kooorfa dziaduje na koke i imprezki w lożach dla elity w pietrowych klubach dla pederastów, pedofilów i innych biznesmenów. chyba mu zrobie profil na portalu randkowym czy coś bo mnie takie gadziny denerwują

Gość gość
wygląda jakby sie urwał z warsaw shore czy innych chłopaków do wzięcia. może nawet napiertoli wam kolejnych kredytów jak mu dacie upoważnienia. pewnie ******* sie z jakiś kooorfiszonem z banku a może to cała grupa przestępcza zwisa mi to. mogą mi lache zrobić. pozdrawiam pana artura. c***j ci w dooope

Gość gość
zeby ci a koszulina nie pękła na bicepsie jepana małpo na koksie.

Gość gość
jak chcesz to ci moge zrobić seksowną szparke między zębami. nie wiem jak bardzo będzie seksowna bo nie wiem ile kłów ci wyleci ale jakby co to pisz smiało zrobie za pół darmo 299,99$