Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziareczka3

Wybieramy mniejsze zło: Facet na wózku czy facet poniżej 170 cm

Polecane posty

Gość madziareczka3

Dziewczyny! Czy jeśli musielibyście wybierać między facetem, który jest normalnego wzrostu, ale jest sparaliżowany i porusza się na wózku, a między facetem co jest sprawny, ale karzeł poniżej 170 cm to kogo byście wybrały ?? Czekam na wasze opinie i pozdrawiam :)

Gość gość
karzeł

Gość gość
Poniżej 170 nie jest karłem jeśli ma np 167 czy 165 itp. Więc lepszy mniejszy wzrost. Bycie na wózku to zawsze kalectwo i szereg uniedogodnień

Gość melli
Wzrost poniżej 170 cm u mężczyzny to też kalectwo i to czasami gorsze niż wózek. Osobiście wolałabym faceta normalnego wzrostu na wózku, niż karła o wzroście 169 cm lub niższym. 170 cm jeszcze ujdzie.

Gość gość
Straszne kalectwo że ojoj. Gadasz głupoty bo nie jesteś w takiej sytuacji. Jakby ci przysżło tego wysokiego na wózku myć i życ z nim z jakiegoś zasiłku z powodu braku pracy dla niego to ciekawe czy tak samo byś uważała. Mając do wyboru pracującego i zaradnego życiowo człowieka ze wzrostem 166-68

Gość melli
Ale faceci poniżej 170 cm nie są życiowo zaradni. Mało zarabiają, są aseksualni i zakompleksieni. Znam jednego karła co ma około 169 cm to całą kasę co zarobi to wydaje na psychologa, bo ma takie kompleksy że szok. Dlatego wolałabym normalnego faceta o normalnym wzroście na wózku, niż karła!

Gość gość
Znam gościa wzrostu 162 cm, to straszny szowinista, a dowartościowuje go m. in. kumplowanie się z super laskami, tymi niezbyt atrakcyjnymi gardzi.

Gość gość
Podajesz jeden przykład i myślisz stereotypowo . Czy na przykład Putin albo Sarkozy lub Diego Maradona są zakompleksieni i mało zarabiają oraz są niezaradni życiowo To czy wizualnie się podobają i jakim kobietom to inna sprawa. Jeszce raz piszę twoja opinia wynika z czystego teoretyzowania

Gość gość
Kiedyś wydawało mi się że facet musi być ode mnie wyższy. Zresztą i dziś uważam że tak jest najlepiej. Jednak kiedyś spotkałam chłopaka niższego od siebie z 5-4 cm.-ja mam 169 cm. wzrostu i jakby nie to że byłam wtedy zakochana w innym to na pewno bym się spotykała z tym niższym. On był bardzo mną zainteresowany tak ogólnie to podobał mi się był zgrabny, dla mnie dość ładny. Czasami miłość nie wybiera to kto wie może i z takim na wózku też by coś wyszło. znałam kiedyś chłopaka na wózku sparaliżowanego i miał dziewczynę nawet myśleli o wspólnym życiu jednak ona się przestraszyła. Znam też z widzenia małżeństwo wieloletnie ona całkiem fajna on jej do biustu sięga i garbaty w dodatku, dzieci mają.

Gość melli
Każda laska, co ma normalny gust i choć trochę oleju w głowie nawet nie spojrzy i nie skumpluje się z karłem poniżej 170 cm. Takich facetów kobiety powinny się brzydzić, bo są aseksualni, zakompleksieni i ogólnie fizycznie beznadziejni! Dla mnie facet może być mega szkaradny, może jeździć na wózku, może być łysy, nie mieć ręki albo nogi, ale NIE MOŻE mieć poniżej 170 cm. Takiego od razu bym pogoniła!!

Gość gość
Facet na wózku/niski to dla Ciebie zło? Oprócz ciała mamy jeszcze duszę. Straszny z Ciebie pustak autorko.

Gość popiuska
Niski to 170 175 cm, a poniżej 170 cm to karzeł. Takiego faceta żadna normalna laska nie chce, chyba że jakaś głupia, pusta i zakompleksiona. Zdecydowanie lepszy jest facet na wózku, ale o normalnym wzroście powyżej 170 cm!

Gość gość
Oczywiście. pułkownik KGB znający judo i jeden z najlepszych piłkarzy na świecie są fizycznie beznadziejni.

Gość gość
No nie wiem, ja bym poszła o krok dalej i poddała utylizacji wszystkich co mają poniżej 180 cm. Wtedy świat byłby lepszy. (oczywiście tych na wózku, ale powyżej 180 cm bym oszczędziła)

Gość gość
Pusta i głupia laska, albo poniżej 13 roku życia życia to własnie taka co wypisuje takie brednie jak dziś lub dziś . Ktoś kto nie ocenia po wyglądzie i co otoczenie powie bo niższy czy chory to własnie jest ktoś na poziomie.

Gość gość
dla mnie facet poniżej 170 cm może być, sama mam 156 cm, więc jakieś 166 cm nie robi na mnie wrażenia

Gość popiuska
Ty powyżej, lecz się! Masz 156 cm, czyli jesteś niska, ale o normalnym kobiecym wzroście i chcesz mieć karła poniżej 170 cm? Zastanów się nad sobą! :( Ja zdecydowanie bym wolała faceta na wózku, ale o normalnym wzroście!

Gość gość
wzrostu sobie człowiek nie wybiera , więc nie sądze by to miało jakieś większe znaczenie NAtomiast jesli ktoś jezdzi na wózku to może być efekt jego głupoty , był debilem skakał na główkę po pijaku do płytkiego stawu

Gość gość
i złamał kręgosłup

Gość gość
dla niskiej kobiety facet ok 165-170 jest idealny, bo będzie małe Dzieciątko z tego a co za tym lżejszy porod dla takiego "szczypiorka".

Gość gośćbaba
wybieram idiotkę z wyciętym mózgiem typu autorki i innych kretynek pod tematem

Gość gość
baby nie są normalne hahahaha zwłaszcza autorka

Gość gość
Kobiety są normalne A nienormalny jest autor podszywający się pod kobietę Zakompleksiony chłopczyk o wzroście 169 cm, który zakłada tu masę tematów Autorze nie można być sparaliżowanym i "poruszać się" I nie podszywaj się pod kobiety, pisz w swoim imieniu

Gość gość
co? moja koleżanka 1,80 i jej mąż 1,83. 2 dzieci - pierwsze 4.1kg drugie 4,3 + dzieci po ok 60 cm długości. więc nie mów mi że wzrost rodziców nie przekłada się na wielkość dzieci...