Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćcc

Mam za duzego czlonka

Polecane posty

Gość gośćcc

Witam mam dosc nietypowy problem... To co pisze jest powazne pomimo tego tematu.. Mam 16 lat.. I jak na swoj wiek mam dosc spory problem.. Mianowicie moj czlonek potrafi osiągnąć rozmiary do 21cm.. Dla wiekszosci z was to bogoslawienstwo a tak na prawde to kara.. Wyobrazcie sobie ze oststnio bylem w klubie i poznałem fajna loszke i postanowilismy isc do kafejki internetowej.. Tam sa pokoje ktore mozna wynająć a ze mam znajomosci to dostalem za darmo za dwie godziny... Gdy byl nasz stosunek gdy zobaczyła tego czlonka to byla pod wrazeniem ale gdy wlozylem SPOKOJNIE to z KRZYKIEM uciekla z pokoju.. Moj znajomy myslal ze probowalem ja zg****ic.. Wiec mianowicie mam pytanie czy bedzie on jeszcze rusl i czy mozna cos z tym problemem zrobic? Boje sie ze partnerki beda zawsze uciekac.. To byl moj 12 stosunek.. Okolo 8 z tych stosunkow byly nieudane..

Gość gość
*rósł.. Jakie błędy ortograficzne robie..

Gość gość
Musisz wcześniej podniecić partnerkę bardzo mocno. Dopiero potem penetracja. Wchodzisz bardzo delikatnie, aż pochwa "przywyknie" i jesteś delikatny. Potem dopiero gdy partnerka chce szybciej i mocniej pozwalasz sobie na to, ale z wyczuciem. Zapewne brakowało Ci techniki do tej pory. Powodzenia, kobieta

Podobno penis rośnie do 21 roku życia, także raczej jeszcze "podskoczy" o 2-3cm. Nie martw się, w końcu znajdziesz kobietę dopasowaną sekaualnie do rozmiarów twego członka :)

Gość gość
16 lat i juz seks?! Co za swiat. Idz dziecko do szkoly.

Gość gość
za loszke dostałbyś w pysk mały wieprzyku ,g*******e pokolenie

Gość gość
pustostany od małego,rzygać się chce

Gość gość
Wybujala fantazja małolata Idź lepiej do szkoły

Gość gość
Widze ze na tym forum strasznie inteligentne społeczeństwo:) oceniaja osobe po wieku i po tym ze juz mialem kontakt seksualny.. To jest zabawne jacy ludzie sa malo inteligentnych

Gość gość
Tematyka tego dzialu myslalem ze jest dla ludzi ktorzy nie wierza w rozmowy TABU.. Jetsem poważny a jakas laska z kompleksami mnie zaatakowala ja tym forum... Ahh smutne

Gość gość
Na poczatek szukaj kobiety z krotkimi nogami i dlugim tulowiem, te kobiety maja dluga pochwe a Twoj fiutek w sam raz dla takiej. Jest duzo kobiet ktore marza o duzym i dlugim fiutku.