Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeszcze nikt się we mnie nie zakochal

Polecane posty

Gość gość

czy to znaczy że jestem brzydka? Jestem miła i spokojna,romantyczna tez.

Gość gość
To znaczy, że nie trafiłaś na miłość swoją jeszcze.

Gość gość
nie wiem,całe życie zakochują się we mnie,wcale mnie to nie usczęśliwiło,bo nie sa idealni ,możesz być ładna nawet ale jak nie potrafisz wejść w bliską relację to jak się mają zakochać?

Gość gość
Ojoj :) nie ma ideałów :) szukaj dobrego człowieka i kochaj go !

Gość gość
Ile można czekać.mam już 23 lata:( Nigdy nikomu na mnie bardziej nie zależało,głównie podrywaja mnie jak chcą seksu...to dZiwne bo nie jestem latwa a tak mnie traktują ..

Gość gość
trzeba ostro:-) najpierw musisz wejść w makówkę a potem reszta :-) oni wcale nie lubią jak jest łatwo to nudne,mów co myślisz drocz się pobudz emocje,../mam dobrego ,niedobry wylatuje w trybie przyspieszonym

Gość gość
Moi znajomi szaleją za dziewczynami i zakochują się w nich od pierwszego wejrzenia.Nie jestem desperatka ale boję się ze mnie to nie spotka i w końcu ktoś się ze mną zwiaze ale z rozsądku.Moi rodzice byli ze soba na tej zasadzie i tata odszedł,gdy się zakochal.Dlatego nie zgodze się na to, nie chce by mój facet wspominał swoje pierwsze miłości a mnie "kochał stabilnie".

Gość gość
Znalazłam takiego dobrego niedawno i niby się zakochal bo tak właśnie postepowalam jak mówisz ..ale i tak mi powiedział że inne są w jego typie i wiem że do jakiejś wcześniej wzdychal, wręcz oszalal na jej punkcie...A u nas to nie tak samo wygladalo, dlatego zerwalam.

Gość gość
Ty masz 23 i się zamartwiasz :D ja poznalam mojego męża w wieku 30 ;) ale to ten jedyny !

Gość gość
nie wiem czy jakies rady cos zmienią,trzeba być sobą,miec odwagę być sobą,kto ma być ten będzie,nic na siłę ,ja nie musze a mam,inni muszą a nie mają ,to też prawdziwa zaleznośc do zanalizowania

Gość gość
Sprawa jest prosta. Sama poderwij takiego, który bardzo ci się podoba. Chyba że korona z głowy spadnie.