Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kosmetyki eldan

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny czy używałyście kosmetyków firmy eldan cosmetics? jakie są wasze wrażenia? Miałam okazję zużyć ze 2-3 próbki różnych produktów i byłam mega zadowolona, ale wiadomo że takie próbki to na 2-3 aplikacje wystarczają. Dlatego przed kupnem chciałabym usłyszeć waszą opinię

Gość gość
ja od znajomej słyszałam, że są ok

Gość gość
podbijam temat. jestem właśnie w trakcie używania próbek kilku kremów i jestem naprawdę zadowolona. Chętnie się dowiem czegoś więcej o pełnowartościowych produktach:)

Gość gość
Są beznadziejne. Wiele krzyku o nic. I przestań reklamować, bo nikt nie jest głupi.

Gość atomówkaaa
ja sobie je właśnie zgooglowałam i jest naprawdę sporo dobrych opinii o nich. No ale skoro są do profesjonalnej pielęgnacji to jednak muszą jakoś tam działać i przynosić efekty

Gość gość
a jakie inne jeszcze profesjonalne kosmetyki polecacie?

Gość gość
wiadomo, że takie profesjonalne kosmetyki są lepsze od tych drogeryjnych. Mają lepszy skład, bardziej skoncentrowany i trochę inne składniki. To wpływa na to że takie kosmetyki bardziej działają. Ja generalnie jestem zwolenniczką kupowania kosmetyków właśnie takich profesjonalnych co są u kosmetyczki lub w aptece