Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zauroczona33

Pragne go

Polecane posty

Gość Zauroczona33

Witam Nawiazal ze mna znajomosc kolega z pracy mojego bylego chlopaka Jest on ode mnie starszy o jakies 12 lat ma dziecko i partnerke ( powiedzial ze nie wie jak miedzy nimi bedzie) oboje jestesmy w innym kraju niz jego rodzina Ja mam 22. Piszemy razem , na on bardzo dziwne poczucie humor ( ciagle zwiazany z seksem) Imprezowalismy pare dni temu hmm , sytuacja byla dziwna Ubralam sie jak to na impreze ( czyli sukienka buty na obcasie) Patrzyl na mnie , widzialam ze mnie porzada Po pewnym czasie chcial mnie pocalowac , ja nie zbyt chcialam zgodzilam sie tylko na policzek i tak pozostalo Na koniec imprezy , powiedzial ze chce sie ze mna polozyc a ja ze dobrze ale raczki przy sobie , polozylismy sie do niczego nie doszlo , jedyne co robil to mnie macal i wiadomo jak to u faceta poczulo sie ten gruby kij , ktory ocieral sie o uda Nie wiem co mam sadzisz o tym wszystkim , widze ze on chce mnie w lozku ... Przyznam ze podoba mi sie on , mimo ze jest starszy , pociaga mnie bardzo , skusilabym sie nawet na seks z nim ale sie obawiam ze to bedzie jednorazowe :(

Gość gość
jego zona na pewno bedzie zachwycona tym faktem, zwlaszcza jak jest intercyza, na pewno pozwoli ci zabrac tak po prostu jak zuzyta lodowke z domu mobilny bankomat. nie bedzie miala sprzeciwy, oczywiscie, ze spedzi z toba reszte zycia i bedzie twoim mezem z bajki :D he he dziecino :D zona bedzie sie zapierac rekami i nogami, zeby tylko kasa zostala w domu, bo coz tego ze proces z orzeczeniem o winie, jak kasa wyjdzie z domu. Tak wiec czy jednorazowy incydent? pewnie bedzie w jego interesie, zeby tak, zreszta ona pewnie wie i wybaczy mu wszystko, byle szmal byl w domu

Gość gość
Puszczalska

Gość gość
Jak cchesz wiedziec czy mozesz byc z tego poważny zwiazek, czy będziesz z nim szczesliwa, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
"porzada" i wszystko jasne :D