Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ILU MIAŁYSCIE PARTNEROW PRZED MAUZEŃSTWEM

Polecane posty

Gość gość

Ilu miałyscie partnerow sexualnych zanim zawarliscie mauzeństwo?:-)

Gość gość
ja p*****le

Gość gość
przed slubem zrobilam to tylko raz a pozniej drugi raz i kolejne z męzem :P

Gość gość
mauo

Gość gość
dórzo ale mauo zdradzałem

Gość gość
Przed slubem posuwal mnie kazdy ktory mi sie podobal i chcial mnie przeleciec, a zrobil to wspaniale to umawialam sie z nim na nastepny raz, a teraz jak jestem juz mezatka to tez mi sie trafilo i wspaniale bylo

Gość gość
Miałem wiele kobiet przed ślubem a po nic ale teraz Juz mi brakuje innej kobiety

Gość gość
phahahahhahahahahahahahahahahahhahahaha

Gość gość
a co to jest "mauzeństwo"? :O

Gość gość
2-3 co tydzien

Gość gość
takk 2-3 chyba w burdelu.. p******y autorze małżeństwie ty downie

Gość gość
Jak bylam panna a ktorys mi sie podobal i mial ochote mnie przeleciec to sie nie zastanawialam, tylko sie zabezpieczylam i jazda na calego i na golego

Gość gość
Po 15ej przestałem liczyć bo w sumie nie ma po co?? Do setki zapewne nie doszedłem ale mogło wiele nie brakować...ale to znów bez znaczenia. Teraz mam tę jedyną więc już wynik (jakikolwiek) zostanie raczej bez zmian ("raczej" rezerwuje na tzw. przypadki losowe niezależne od nas - śmierć, choroby, rozstania - oby nie). Wg mnie ilość nie jest ważna - ale doświadczenia warto mieć! Kwestia indywidualna.

Gość gość
Dwuch w przedszkolu, klase w podstawówce, szkolę w gimnazjum i cale miasto w sredniej, jak pojde na studia to cale wojewodztwo bedzie mnie posówalo. Jeszcze jestem przed maurzenstwem

Gość gość
Nie liczylam ale zadnemu przystojnemu nie przepuscilam, zapamietalam tylko jednego: gdy bylam u kolezanki na weselu zaopiekowal sie mna najprzystojniejszy facet na tym weselu oczywiscie mnie sie spodobal,Bylam juz po paru kieliszkach to i chomorek byl poszlam z nim na papierosa gdy palil to z zartow mu powiedzialam ze ja tez bym pociagla nie za bardzo zrozumial o co mi idzie ale gdy go za krocze zlapalam to juz poczulam ze jest kawal ciulika do o*******ecia, i szybko sie do rzeczy zabralam,po tym juz z wesela sie zwinelismy tylko pojechalismy do niego bo mial swoje male mieszkanko, Wtedy sie zaczelo rabanko na calego ,a ze bylam mocno spragniona i napalona na duzego bolca to mi sie trafilo,podsuwalam sie mu jak tylko moglam zeby mi calego ladowal az po jadra.Po sniadanu jeszcze na pozegnanie w******yl mnie na stole tak ze juz na nic nie mialam ochoty,Przez dwa dni mnie pchizda bolala ,ale za to druga dziurke olejkiem posmarowalam i dobrze do tylu sie wypielam a reszta to juz pasowala inie narzekalam