Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powodzenia, dobrze, że urwaliśmy całkowicie 5 letnią znajomość.

Polecane posty

Gość gość

Poznałam fajnego, miłego chłopaka. Jest lepszy od Ciebie w łóżku. Doprowadza mnie do orgazmu. Nie to co Ty. Ty nie potrafisz. Chociaż tak gadałeś, że jesteś taki dobry w te klocki. A to wcale nie prawda. Mój nowy jest 100 razy lepszy i jest taki dobry. Chodzący ideał <3 Trzymaj się i powodzenia :)

Gość gość
Nie wiem czy to ty czy nie ty, ale mowie do do TEJ co urwala 5 latenia znajomosc ze mna, ze ciesze sie rowniez, tylko ciebie pomizialem 2 minuty i bralem na szybko, bo z innymi skubie sie dluzej, ale ty bylas tak beznadziejne, ze ciebie na szybko byle szybko wyjsc i nie myslec o tobie.

Gość gość
Ja jestem Eliza i to pewnie nie ja. Tutaj jest wiele podobnych historii. I ludzie z rozdwojeniem jaźni. Różne rzeczy sobie wmawiają :p A tutaj pełno takich na tym forum.

Gość gość
Teraz tak gadasz bo sie mścisz ale dobrze wiesz ze drugiej takiej jak ja nie ma hahaha teraz inny mnie posuwa a ty sobie plujesz w brode

Gość gość
13.01 to nie ja. To jakaś dziewczyna wtrąca się w nie swój temat. Co jest częste tutaj. Autorka tematu.

Gość gość
Dzięki i powodzenia z tym Nowym.

Gość gość
a niech cię tam posuwa. Przecież ciebie posuwa każdy który tylko chce :D

Gość gość
Właśnie siedzę wtulona w niego. I jest mi z nim o wiele lepiej niż przez te 5 lat znajomości z tobą. W tym 4 lata związku i 2 lata mieszkania razem pod wspólnym dachem. Z Tobą nigdy mi nie było tak dobrze. Autorka tematu.

Gość gość
o tak, napewno :D. o 14:11 w dzień powszedni autorka tematu siedzi wtulona w swojego ukochanego i wypisuje żale na kafe :D. Ludzie jak coś wymyślacie to z sensem :D

Gość gośćnieromantyczka
a po co z sensem, jak można bez sensu