Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w ameryce juz wiekszosc to idioci ciekawe kiedy w polsce tak bedzie

Polecane posty

Gość gość

na takich sie zarabia wciskajac i sprzedajac im kit - ludzie ktorzy mysla ze iphone to dobry sprzet - ze jeansy za 400zl sa lepsze od tych za 100zl - ze szampon do wlosow za 80zl myje lepiej niz ten za 20zl to sa przyklady idiotyzmu ale gospodarka lubi kształcic takich matolow, bo z nich sie latwo sciaga kase

Gość gość
Masz iphona? Masz jeansy za 400 zł? Jeśli nie, to się nie wypowiadaj.

Gość gość
no wiekszosc to idioci tam i w podatku wiekszosc tycvh odoptpw to POLACY :classic_cool: u nas caly kraj p******y :P popatrz kto wygrall glos chorych ludzi z zawisci i zazdrosci glos ludzi ktorzy nic nie osiagneli a jezeli ktos osiagnal zazdroszacza i robia na niego ploty i niszcza to co robil przez cale zycie

Gość gość
W Polsce jeszcze gorzej niz w Ameryce.

Gość gość
Może Amerykanie to idioci, ale Polacy to debile ;-)

Gość roselee
Iphone to dobry sprzet, ja sobie chwale, mam juz kilka lat i dziala bez szwanku. Jak telefon powinien. Dobre jakosciowo kosmetyki lepiej pielegnuja skore i wlsosy niz te najtansze, najzwyklejsze. Dobre jakosciowo ubrania kosztuja drozej i widac roznice w jakosci, jesli ktos potrafi odroznic... Dobra jakosc sila faktu bedzie wiecej kosztowac, bo produkcja wymaga wiekszego wkladu czasu i uwagi, lepiej przygotowanego personelu, lepszej jakosci materialow. Co nie znaczy, ze czasami placi sie zbyt duzo za marke i opakowanie...

Gość roselee
Iphone to dobry sprzet, ja sobie chwale, mam juz kilka lat. Dobre jakosciowo kosmetyki lepiej pielegnuja skore i wlsosy niz te najswyklejsze. Dobre jakosciowo ubrania kosztuja drozej i widac roznice w jakosci, jak ktos potrafi odroznic.

Gość roselee
sorry za dubel, awaria netu.