Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wymagania facetów

Polecane posty

Gość gość

Czy faceci (świadomie/podświadomie) wymagają od kobiet umiejętności gotowania, prowadzenia domu itp. Mówi się o tym jacy jesteśmy nowocześni, partnerstwo jest w modzie (i fajnie). Czy faceci nadal patrzą pod tym kątem na kobietę - czy jest dobrą gospodynią?

Gość gość
Najwazniejsze zeby byla dziewica.fajnie byloby jakkby cos umiala zrobic z typowych rzeczy ktore bardziej pasuja zonie niz mezowi.

Gość gość
nie musi byc kura domowa ale cos powinna potrafic ugotowac nie ma chyba gorszego widoku niz kobieta ktora nie potrafi obrać ziemniaka

Gość gość
Gotować, sprzątać zawsze można się nauczyć i nie sądzę aby mężczyźni zwracali na to uwagę. Ale przez dobrą gospodynię można też co innego rozumieć... mężczyźni na żony chcą na ogół kobiet ciepłych dla których ognisko domowe i spokój jest bardzo ważne.

Gość gość
Żeby nie miała dwóch lewych rąk i nie była leniwym pasożytem.

Gość gość
gość dziś Żeby nie miała dwóch lewych rąk i nie była leniwym pasożytem. X Podpisuje sie pod tym.

Gość gość
Tak: najlepiej żeby zarabiała dużo kasy, żebym nie musiał pracować , żeby utrzymywała dom i nie zawracała mi tym głowy, żeby sprzątała i gotowała , żeby zajmowała się dziećmi , żeby mi nie przeszkadzała w moim hobby, żeby nie obciążała mnie żadnymi durnymi pracami domowymi, żebym mógł pracować charytatywnie i zajmować się tym co lubię , żeby mi nie zabraniała wyjeżdżać w podróże chociaż dwa razy w roku, i żeby mi pomagała finansowo , bo podróże przecież kosztują. I żeby miała tyle zajęć , żeby jej nie przyszła do głowy żadna zdrada. I jeszcze żeby była bardzo ładna i zadbana , a nie jakiś kocmołuch, żeby można było się z nia pokazać na mieście i żeby koledzy padli z wrażenia.

Gość gość
podnoszę

Gość gość
Jak chcesz wiedziec jakie ma wymagania mężczyzna , którego masz na oku, co go w kobiecie pociąga, na co zwraca uwagę, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl