Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widziałam na portalu randkowym faceta 30 latka który napisał że nie szuka 30stek

Polecane posty

Gość gość

''emerytki'' po 30 nie pisać !!! :O

Gość gość
Samego siebie ośmieszył

Gość gość
mial racje, choc niezbyt fortunnie to ujal ja mam 36 lat i tez wole kobiety ok 25 letnie

Gość gość
Kobiety po 30 stce są już po przejściach w sumie, marudne i nudne. Oczekują tylko dzidziusia i natychmiastowych oświadczyn. Dobrze facet napisał. Nie jest przynajmniej naiwny.

Gość gość
Szkoda tylko że one ciebie nie wolą pomarszczony cuchnący koźle z zakolami i brzuchem

Gość gość
Z tych wszystkich sweet 20-ek chyba tylko te najdurniejsze polecą na takiego szowinistycznego bezkrytycznego ramola. A dobrze, niech durne z durnym się łączy, byle się to to nie rozmnażało.

Gość gość
Może jakaś zahukana biedna małolata sie zainteresuje, która chce sie wynieść z domu :P z patologicznym wyglądem..

Gość gość
Taki wpis odstraszy też normalne 20latki, ale może on woli jakieś głupiutkie :P

Gość gość
facet napisal to co mysli , i tak zrobi ale nawet jak kobieta bedzie miec 25 lat to czytajac co napisal wyrobi sobie od razu opinie ze facet ma nierowno i nie bedzie zainteresowana przerabialem to napisalem kiedys ze mam sporo pieniedzy, zawsze mialem , mam wyksztacenie itd, i nie bede zadnej utrzymywal bo szukam partnerki na podobnym poziomie i zadna sie nie odezwala zadna potem musialem zmienic opis profilu zeby zechcialy odpowiadac

Gość gość
Dobrze że od razu wystawił sobie świadectwo idioty i podtatusiałego zboka szukającego młodej i głupiej. Swój trafi na swojego, przynajmniej wartościowe kobiety nie będą tracić czasu na kogoś takiego. Tylko smieszny jest, bo on sam dla młodziutkiej dziewczyny jest uważany za star**** a obraża swoje rówieśniczki.

Gość gość
Wartościowe kobiety w każdym wieku (także 20 latki które mają trochę oleju w głowie) będę go omijać szerokim łukiem...

Gość Michał121212
Ja jestem zakochany w 16 latce (mam nadzieje, ze jest dziewica), a 23+ to juz dla mnie staruchy.

Gość gość
18:55 Wiec gdzie jest ta 16-latka? :D

Gość gość
podlinkuj tego matołka, chętnie sie pośmiejemy ;)

Gość gość
mam 37 lat i wolałbym mieć taką po 40stce która nie planuje ślubu i dzieci

Gość gość
gość dziś Oddał ją do sklejenia bo się przedziurawiła

Gość gość
Michał to ty jesteś staruchem dla tej 16 latki i jak jej ojciec dowie się, że się jej naprzykrzasz, to ci zrobi z tyłka jesień średniowiecza. Stary ponad trzydziestoletni zbok z obsesją na punkcie błony to nie jest odpowiedni facet dla młodziutkiej dziewczyny, w sumie to dla żadnej kobiety niezależnie od wieku, dla takich to tylko gumowa lala.