Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko nazwa została

Ostatnie "święta" w Polce w 2001, zero atmosfery, nigdy więcej

Polecane posty

Gość tylko nazwa została

teraz tam tylko chory konsumpcjonizm jak na zgniłym moralnie zachodzie, syf i mogiła, Polska już nie istnieje

Gość gość
tez mam takie wrażenie, ze ''stara normalna'' Polska skończyła się w 2000 roku...potem juz bylo tylko gorzej

Gość zero atmosfery
bo tak jest, prawdziwe święta umarły już dawno, teraz ten sam syf co na zachodzie czyli kupuj ile dasz rade wziąźć na kredyt, mam nadzieje że to wszystko píerdolnie matematycznie

Gość gość
Za to ty masz swieta w UK syfie haha, syf kila i mogila, zryj fasole z puszki i popijaj szczochami angielskimi. Swieta masz jak w hooy matole.

Gość gość
16:18 16:21 16:28 sam sobie matoł odpisał buahahehahaha:D Zryj kał od ciapatych cwelu na wygnaniu.

Gość gość
Nie spełniasz wielu przykazań więc nie jesteś prawdziwym katolikiem, więc obchodzenie świąt katolickich też powinieneś mieć zabronione. Jesteś tzw. katolikiem na pokaz jakich wielu w Polsce. Za coś takiego powinni wsadzać do więzienia na czas Świąt na przykład Bożego Narodzenia, po takiej karze może ty i inni podobni by się zmienili. I żeby nie rzucać słów na wiatr - "kochaj bliźniego swego jak siebie samego" - to chyba jedno z najważniejszych przykazań kościelnych a w tobie tyle nienawiści, widać to na tym forum. Wstydź się swojej obłudy i nie wspominaj Boga nadaremno, szatanie wcielony.

Gość reklama w TV
Nie obchodze świąt, to dla półmózgów średniowiecznych co walą na kreche, bo tak im każe reklama

Gość gość
Sugerujesz ze w średniowieczu wciagali kokainę i oglądali reklamy? Oj ktoś miał niezłą piątkową noc :D

Gość gość
Ludzie co za smutne, życiowe śmiecie.

Gość gość
Mieszkam w Niemczech i staram się spędzać święta na Bajerach, w jakimś hotelu, gdzie jest to zorganizowane. W Polsce nie mam do kogo na święta jechać, pewnie, że bym chciała w Polsce, ale gdzie, jak tam nikt z bliskich nie może mnie zaprosić? A z obcymi, to chyba poza Polską nawet łatwiej.

Gość indyk day polska
Święta to idiotyzm, banki zadłużają tylko mase debili, ciekawe czy black friday skopiują od amerykanów w tym tępym kraiku nad wisłą

Gość gość
Ja się jest idiota z problemami finansowymi to oczywiście zadłużenie na święta to kolejna tradycja. Większość populacji to głupi ludzie i banki robią na nich interes. Ja jakoś nigdy nie miałam problemów finansowych w święta czy przez resztę roku. Nie zarabiam kokosów ale tez nie żyje ponad stan i nie zadluzam się żeby się pokazać

Gość gość
Każdy sam sobie organizuje święta i sam tworzy atmosferę tych świąt. Ja się już cieszę na święta :) własnie planuję wyjazd w góry. Już nie mogę się doczekać kiedy pojedziemy. Noclegi znalazłam na bardzo fajnej stronie http://otonoc.pl/noclegi-Szklarska+Por%EAba kilka razy korzystałam z tej strony. Mają tam bardzo dużo obiektów. Jest w czym wybierać.

Gość gość
Autorze, mow w swoim imieniu. Dla mnie swieta w Polsce, z rodzina i przyaciolmi sa zawsze swietne( poza Polska tez zreszta ok). Jak kto chce zrzedzic, zawsze powód znajdzie.