Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna udaje ładną

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nie widziałem jej bez makijażu, kładzie się w nim a potem wstaje przede mną, zrywając się bladym świtem i jak się budzę, jest już odpicowana. Podejrzewam że tylko udaje ładną, w przeciwnuym razie pokazałaby mi się bez tej całej maski....

Gość gość
To rzeczywiście podejrzane...

Gość gość
Jestes pusty a ona sie zakochała w bucu :P

Gość gość
Nie, nie jestem pusty, tylko szczery, chcę mieć ładną dziewczynę, naturalnie ładną. Ja jej pokazałem się jaki jestem i ona wie, co wzięła a ja ciągle nie wiem, co kryje się pod jej szpachlą. Czy to jest uczciwe? Dlaczego kobiety udają ładne? Faceta widzisz od razu i wiesz, czy ładny czy brzydki a kobiety często na pierwszy rzut oka boginie a w rzeczywistości bez make-upu przeciętne albo wręcz nieładne. Nie rozumiem tego, przecież prawda i tak wyjdzie na jaw. Nie można całe życie tworzyć iluzji.

Gość gość
ale o co Ci chodzi? po prostu powiedz Jej co czujesz ,że dla Ciebie piękna jest bez makijażu i wolisz Ją bez .

Gość gość
To nie miłość z twej strony lecz szpachla.

Gość gość
Faceci gadają ze lubia naturalne a prawda jest taka, ze dostają karkoskrętu za tymi wyszpachlowanymi

Gość gość
Ale chodzi o to, że ja nie wiem, jaka jest bez makijażu, bo nie miałem okazji jej zobaczyć. Ona do łóżka idzie wymalowana a jak się budzę, to też ma makijaż, no więc skąd mam wiedzieć? Tylko to dziwne jest, bo moja siostra np. zmywa makijaż wieczorem i często chodzi bez makijażu jak ma np., wolny dzień itp. a moja dziewczyna zawsze w pełnym rynsztunku, może coś ukrywa?

Gość ejziomeek
widziały gały co brały, przed tym jak zacząłeś z nią być to na pewno zauważyłeś, że jest cały czas umalowana i dba o to - także nie rozumiem z czym masz teraz problem? :) a bez makijażu na pewno ci się pokaże, ale to kwestia czasu, jak będzie gotowa to to zrobi proste

Gość gość
pewnie się wstydzi ,albo boi się Twojej reakcji po prostu POWIEDZ JEJ TO !!

Gość gość
Faceci gadają ze lubia naturalne a prawda jest taka, ze dostają karkoskrętu za tymi wyszpachlowanymi Haha najpierw dostają karkoskrętu a potem nad ranem zawału, jak budzą się obok potwora z Loch Ness. Może dziewczyna autora chce mu tego oszczędzić...

Gość gość
Faceci gadają ze lubia naturalne a prawda jest taka, ze dostają karkoskrętu za tymi wyszpachlowanymi Haha najpierw dostają karkoskrętu a potem nad ranem zawału, jak budzą się obok potwora z Loch Ness. Może dziewczyna autora chce mu tego oszczędzić Co kto lubi, pewnie są jacyś amatorzy mocnej tapety, ale większość woli naturalne, chyba jakieś badania były prowadzone, bo brak makijażu kojarzy się z młodością, świeżością. Ładna dziewczyna bez makijażu i tak zwróci uwagę, nie musi się podrasowywać.

Gość gość
Faceci lubia umalowane. Gdyby tak nie było to nie byłoby tyle kobiet w Sephorze i innych Rossmanach :D biznes by padł.

Gość ejziomeek
na pewno nie mów jej tego !!! bo tym bardziej ją spłoszysz i będzie unikała sytuacji, żebyś ją zobacyzl bez makijazu. po prostu czekaj cierpliwie az sama będzie gotowa, jeśli ci na niej zalezy i ją kochasz to nie powinno byc dla ciebie problemem ;)

Gość gość
moim zdaniem powinno się mówić o swoich odczuciach

Gość ejziomeek
owszem powinno, ale jak zaczął z nią chodzić to doskonale wiedział, że się maluje to teraz niech nie oczekuje cudów i wyjaśnień, przecież nagle bez tapety z dnia na dzień nie przestanie chodzić :p