Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lukasz554477

Praca Amazon

Polecane posty

Gość Lukasz554477

Witam. Od dłuższego czasu znajduje sie w trudnej sytuacji materialnej. Nie moge znaleźć pracy. Ostatnio znalazłem ogłoszenie ze Amazon poszukuje pracownikow do pracy w Sadach koło Poznania. Nie mieszkam w Poznaniu, ale zapewniają oni transport do Konina, ktory znajduje sie niedaleko mojej miejscowości koło 20 km. Niby ok, ale po głębszej analizie nie jestem już pewny co do tej pracy. Jesli chodzi o wynagrodzenie to mówią tu o 18 pln/h brutto, ale wyczytałem ze.na starcie masz już tylko 11 zł. Niby tez nie jest złe, ale pracuje sie tam po 10,5 h cztery razy w tygodniu. Start zmiany jest o godz 17:30. Z Konina autobus odjeżdża o 14:45. Do konina muszę jeszcze dojechać autobusem o 14:00. Koniec pracy jest o godz 4:00, autobus jest w Koninie o 6:30 z czego w swojej miejscowości bede o 7:30. Dlatego zastanawiam sie czy iść do takiej pracy jesli bede miał wolny czas tylko miedzy 7:30 a 14:00? Wiadomo dają 3 dni wolne w tygodniu ale co 2 tygodnie mam zjazdy na uczelni wiem czasem pozostanie mi tylko 1 dzień w tygodniu na odpoczynek. Dlatego pytam was czy warto podjąć sie takiej pracy?