Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xsxsxs

Spóźniający się okres

Polecane posty

Gość xsxsxs

Hej kobietki, spóźnia mi się okres już dwa tygodnie. Zrobiłam dwa testy w odstępie tygodnia i negatywne. Mimo że uprawiałam seks w prezerwatywie i chłopak nie skończył we mnie (to było miesiąc temu). Zaczęłam się stresować czy jestem w ciąży. Nie ukrywam, ostatnie tygodnie mam bardzo stresujące, mało spożywam jedzenia, a od daty planowanej miesiączki mam istne stany przed okresowe- ból w podbrzuszu, bóle w klatce piersiowej, słabo mi jest (w trakcie pierwszego dnia okresu prawie zemdlałam), napady głodu... szaleję i nie wiem co się ze mną dziej. co to może być?

Gość gość
idź do ginekologa!

Gość gość
Ginekolog bo tak czy tak to cos sie dzieje. Z usg. Albo ciaza albo jakas choroba - niekoniecznie grozna takze spokojnie.

Gość xsxsxs
Dostałam dzisiaj okres. Dla wszystkich kobiet które kiedyś natkną się na ten post i będą w podobnej sytuacji. Rachunek prawdopodobieństwa zajścia w ciążę w moim przypadku był niemalże zerowy, w Waszym zapewne również. Nie czytajcie postów na forach bo zazwyczaj to są naciągane sytuacje (dwa testy, zabezpieczenie i ciążą). Zanalizujcie wszystko czy nie było stresu, nowej diety, choroby- nawet głupiego przeziębienia, wysiłku fizycznego. Oczywiście wszystkim proponuję abyście się udały w takim przypadku od razu do ginekologa, dla większego zaufania i spokoju ducha i może okaże się że pęcherzyk nie pękł. również pamiętajcie czasami cykl jest bezewolucyjny ;)

Gość gość
Jak nie skończył w tabie to byłaś tylko ry/pana więc sie nie przejmuj

Chcesz porozmawiać? Telefon Zaufania (58) 6 915 915 czat na netporadnia.pl e-mail kontakt@netporadnia.pl Godziny kontaktu: od 18.00 do 23.00 Oferujemy bezpieczną przestrzeń rozmowy. Jesteśmy po to by Ci towarzyszyć i Cię wspierać.