Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasze ulubione imiona dla dzieci?

Polecane posty

Gość gość

Moje typy to oliwia,pola.maja,gabriela,rozalia,dominika, laura,natalka,zosia,sara,klara,tomek,adam,jaśwojtek,marcin,eryk,hubert,kamil

Gość gość
Dla chłopca Adam i Artur, dla dziewczynki nie mam, więc jak będzie córka to nie mam pojęcia jak damy jej na imię...

Gość gość
Rozalia cecylia anastazja konstancja klara Bogna i idalia

Gość gość
Maja lena amelia nie cierpie ich bo ich za duzo. Marta i magda bo sa takie niemile. Wiki i oliwia jak i julka jest ich sporo.

Gość gość
Gabi kornelia i hania tez ich sporo. Pola tez sie powtarza. Juz lepiej ta rozalia. Nigdy tomek. Za duzo ich. Moj syn to kostek,

Gość gość
A ja planuję nazwać Klaudia. Wydaje mi się, że nie ma ich tak dużo jak oliwek, lenek i julek. Co myslicie?

Gość gość
Gabi kornelia i hania tez ich sporo. Pola tez sie powtarza. Juz lepiej ta rozalia

Gość gość
Mi podoba się dla dziewczynki: Róża, Iga, Maja, Pola, Konstancja. Dla chłopca: Antoś, Feliks, Mikołaj.

Gość gość
Klaudia to bardzo ładnie brzmiące imię i sama chciałam tak nazwać córeczkę ale jak sprawdziłam znaczenie tego imienia to zmieniłam zdanie :( Pochodzi od imienia Klaudiusz co z łac. oznacza kulawy. Niektóre źródła podają dyplomatycznie dalsze i inne znaczenia ale jakoś czułam się jakbym krzywdziła tym imieniem dziecko

Gość gość
Klaudia bardzo ładne a na znaczenie schodzi na drugi plan :)

Gość gość
Oliwa Klara Julka wszystkie na jedno kopyto :O Moje typy to Ada Daria Malwina. A dla chłopca Marek Marcin Huber

Gość gość
I Aleksander piękne

Gość gość
Ja mam Ize, Ale, Ole. Wogole mnie nie interesuje kto jakie daje imię swojemu dziecku. Także żadnej z Was nie powinno to interesować bo po co?! To jest temat rzeka. Jednej podoba się Stare imię innej nowoczesne. Po co śmiać się z imion?! Miło Wam gdyby ktoś śmiał się z Waszego dziecka? To są tylko wymysły głupich rodziców(pewnie w domu SĄ dyskusje bo ta dała tak a ta tak) , dzieci częściej śmieją się z dziwnych nazwisk niz z imion.

Gość gość
10.09 a dla mnie Ada, Daria, Malwina to imiona na jedno kopyto, pełno tego wszędzie...

Gość gość
Laura

Gość gość
A dlaczego imię ma być niesamowicie oryginalne? :/ Dziwi mnie to. Lepiej się żyje z przeciętnym, uniwersalnym imieniem niż wymyślnym. Można wybrać mało popularne imię a potem natrafić na drugą osobę o takim imieniu ot przypadek. Imię ma dla was az takie znaczenie? Ja bym wolała być 50 Anną w szkole niż jakimś Kostkiem albo Anielą, albo Fryderykiem czy Jadwigą, Pamelą, no proszę was.

Gość gość
tez wolalabym być 5 Anna niż jedną Aniela,Helena itp. dla mnie te stare imiona sa po prostu okropne...ale kto co lubi...

Gość gość
Ja nosze niepopularne imie w moim roczniku i zawsze mi sie podobalo ze jestem jedyna :) wiec co kto lubi, duzo zalezy od rodzicow - moi zawsze mnie utwierdzali w przekonaniu, ze jestem wyjatkowa, a niepopularne imie to moj dodatkowy atut. Dlatego nigdy nie mialam na tym tle zadnych kompleksow

Gość gość
a ja nosze dość popularne imie i tez mi to nie przeszkadza ani nie przeszkadzalo w niczym. człowiek może byc wyjątkowy pod innymi względami niż imie.

Gość gość
mozna byc wyjatkowym w kazdym calu, a imie to dodatkowo podkresli ;) ja tez lubie oryginalne imiona, mojemu dziecku na pewno nie dam imienia z pierwszej 20tki najpopularniejszych imion.

Gość gość
bylam wlasnie taka "20 Ania" w szkole i do dzisiaj nienawidze swojego imienia, jest nijakie, mdle i mam wrazenie ze ludzie go w ogole nie zapamietuja, nie wiaza z moja osoba itd.

Gość gość
Krystian, Krzysztof, Karolina, Julia, Adam. Robert.

Gość gość
Olaf, Nikodem, Marcin, Adam, Konrad Marzena, Łucja, Kamila, Olga