Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikamonika29

Co zrobilibyscie w mojej sytuacji?

Polecane posty

Gość monikamonika29

Poznałam fajnego faceta. Wszystko ok ale problem w tym i spotkaniach jest to, ze mieszkamy w innych miastach w których zarówno ja i on mamy dobre prace.. Ciezko bo jedno i drugie nie chce rezygnować ze swojego miasta a bardzo się sobie podobamy..

Gość gość
Nic się w tej sytuacji nie da zrobić, pozostaje związek na odległość.

Gość gość
oczywiście że się da, nie ma sytuacji bez wyjścia. Wszystko zależy od tego czy do faktycznie "ten", jeśli tak to z czasem sytuacja sama sie wyklaruje i któreś z was podejmie decyzję. Związek na odległość na dłuższą metę się nie sprawdza.

Gość gość
Jak ktoś podejmie taką decyzję, to zawsze jedno będzie nieszczęśliwe.

Gość gość
Przynajmniej 8 razy zmieniałam pracę, za każdym razem na lepszą. Jeśli facet jest fajny, a znalazłaby się ciekawa praca, to czemu nie?

Gość gość
gość dziś To daje nadzieję :)

Gość gość
inaccessible89 Dziękuję za wypowiedz w mojej sprawie :) Tak w ogole lubie czytac Twoje wypowiedzitutaj bo sa dosyc obiektywne, logiczne i nie trollujesz jak wiekszosc ;) No zobaczymy, sprobowac zawsze mozna :) W tym roku 3 razy? A teraz, z tej trzeciej pracy jestes zadowolony?

Gość gość
Jesli chcesz wiedziec co zrobic i czy bylibyscie szczesliwi razem, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
A jak dlugo sie znacie autorko? Bo jesli dopiero co sie poznaliscie to lepiej troche poczekac bo przeprowadzka to zmiana zycia i niekoniecznie moze wyjsc na dobre

Gość gość
no i najważniejsze - ile km was dzieli? bo jeśli piszesz o odległości kikudziesięciu km (do ok. 100), to chyba żartujesz ...można dojeżdżać

Gość gość
Znamy sie 1,5 miesiaca dopiero. Dzieli nas ok 300km

Gość gość
1,5 miesiąca to nic. Ale 300 km to już coś. Ale na waszym miejscu nie robiłabym żadnych ruchów, bo przecież dopiero co sie poznaliście, a już chcesz pracy szukać w jego mieście (lub na odwrót?) Nie możecie normalnie się spotykać w weekendy przez parę miesięcy i zobaczyć czy coś iskrzy? (głupie pendolino kosztuje 49 zł w promocji :P )

Gość gość
gość dziś Haha no zobaczymy. Na razie inicjatywa spotkan musi wyjsc z jego strony, bo jesli ktos na razie nie zaprasza to po co jechać :)

Gość gość
A inicjatywa nie może wyjść od ciebie? Korona z głowy spadnie?

Gość gość
Jak na razie chyba za krótko się znamy i rozmawialiśmy dosłownie kilka razy. Chciałam się jedynie upewnić czy wasym zdaniem taka realcja ma sens.

Gość gość
oczywiście, że ma sens, tylko nic się nie da stwierdzić po tak krótkim czasie. Musisz obserwować wasze relacje - w sensie, czy on dzwoni do ciebie, czy tylko ty nawiązujesz kontakt, czy odpowiada na wiadomości od razu, czy musisz czekać 2 dni, aż się książę łaskawie obudzi ;) (oczywiście to żart). Ale skoro rozmawialiście zaledwie kilka razy i nie padło jeszcze żadne zaproszenie, to nie wiązałabym z tym jakichś wielkich nadziei. Gdy facetowi zależy, potrafi to pokazać, i będzie chciał się jak najszybciej spotkać.