Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Modliszka22

Zbyt wrażliwa 7latka

Polecane posty

Gość Modliszka22

Moja córka ma 7 lat. Od jakiegoś czasu zauważyłam, że bardzo przeżywa np. wzruszające sceny w bajkach, typu pożegnanie czy czyjąś chorobę. Kiedyś popłakała się na Dzwoneczku. Dziś z kolei wpadła w lament jak obejrzała na moim telefonie stare filmiki z okresu, jak miała 2 lata. Płakała chyba z pół godziny, a jak się zapytałam, dlaczego płacze, to powiedziała, że nie wie, a potem dodała, że ona nie chce być duża tylko znowu taka malutka... nie wiem, z czego to się bierze...

Gość gość
Ciesz się, że nie jest chłopcem.

Gość gość
Człowiek też ma uczucia jest normalną dziewczynką a jeśli masz wątpliwości może udaj się z nią do psychologa :-)

Gość gość
Mój 4-latek jak mu kiedyś powiedziałam że kiedyś urośnie i będzie dorosły powiedział że on nie chce być dorosły tylko taki jak teraz jest. Ja jak miałam ze 7 lat to z rozmarzeniem myślałam jak to będzie być dorosłą. Co prawda teraz życie okazało sie ch00jowe ale co tam

Gość gość
Moja córka ma podobnie. Ale co zrobić, taka uroda.

Gość gość
Mojej znajomej córka w wieku 6-7lat gdy był temat o jej urodzinach stwierdziła że nie wiadomo czy babcia przyjedzie jest stara i pewno nie dożyje. .....wiec ciesz się ze masz wrażliwe dziecko a nie taka mala cwaniare

Gość gość
Lepsza taka niz socjopatka :) Po prostu obserwuj ,motywuj rozejżyj sie jak ona funkcjonuje w szkole .