Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość12343

Czy to może być ciaza?

Polecane posty

Gość gość12343

Witam, kochalam sie z chlopakiem w tylek i on sie tam spuscil. Nie Wiem czy cos wylecialo na wargi itd, raczej nic ,moze przy wyproznianiu po. Spoznia mi sie okres 4 dzien. Dzis w razie w zrobilam test mimo ze wiem ze przez taki seks nie da sie zajsc w ciaze. Test wyszedl negatywnie. Mam sie czego bac czy raczej to po prostu spodowane przez stres?

Gość gość12343
Pomocy!!

Gość gość
może być pozamaciczna. Gówniana sprawa.

Gość gość
Teraz chcesz pomocy? Trzeba było myśleć wcześniej! Zresztą jak mamy ci pomóc? Sama nie wiesz jak było a myslisz że my wiemy?

Gość gość12343
Podczas spuszczania nic nie wylecialo na pochwe ale nie wiem czy po powrocie do domu jak sie wyproznialam to czy np papierem nie zajechalam o pochwe.

Gość gość
To się wycierasz odwrotnie ? Najpierw tyłek a potem wargi sromowe?

Gość gość
Tzn to bylo tak kochalismy sie w tylek i on sie tam spuscil jak wstalam to wylecialo mi troche kupy takiej rzadkiej i cos zaczelo sie tak ciagnac taki sluz zabarwiony kupa taki zolty i wytarlo sie to o pochwe. Jak dojechalam do domu to juz tak mi sie chcialo na kibel ze tak sie zes,,,,m ze szok. To byl moj pierwszy anal i bardzo mnie przeczyscil

Gość gość
Pochwa jest w środku więc nie wiem jak miałoby się wetrzeć w pochwę? Jeśli już to co najwyżej wargi sromowe! Skoro z o***tu coś wypłynęło to była to sperma!

Gość gość
Nie wierze w to co czytam. Zenada.

Gość gość12343
Skoro z o***tu cos wyplynelo... wiem przeciez ze to byla sperma. Nie robilismy tego 1 raz.. Zawsze po ide do lazienki i probuje sie zalatwic tak jakbym robila kupe. Wszystko wtedy wylatuje ale wlasnie martwie sie ze nawet podcierajac sie moglam zajechac jakos o wargi.

Gość gość
Wiesz co skoro wiesz to po co pytasz? To w końcu był twój pierwszy anal czy nie bo widzę że się mieszasz w wypowiedziach! Szkoda czasu na dalsze pisanie!

Gość gość12343
A napisalam gdzies ze to byl moj pierwszy raz??? NIE! robilismy to dosyc czesto i zawsze bez wiekszych obaw

Gość gość
a 17:30 -to nie twój wpis? Zresztą nieważne już. Nie wiem, może być że ciąża się trafi.

Gość gość12343
Nie , to nie moj. Ja sie podpisuje gosc12343