Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zycze wam tego wszytskie go co

Polecane posty

Gość gość

mnie spotkalo,ze zakochalem sie bez wzajemnoscią:O

Gość gość
W kafeteriance? :D

Gość gość
spoko , tez sie zakochalam w ten sposob i wiesz co ? ryczałam CODZIENNIE przez poltora roku , co noc , nie mogłam spać , nienawidziłam siebie , użalałam się tutaj ale na szczescie przeszło w sumie rozumiem twój żal bo ja tamtemu też życze jak najgorzej mimo ze to mało dorosłe ale spokojnie - przejdzie Ci zobaczysz albo pojawi sie ktos nowy - nie znam sytuacji wiec trudno mi poradzic - a co sie stało odrzuciła Cię ?

Gość gość
ty worze na spermę, to nie kącik zwierzeń. w*********j do garów

Gość gość
kolejne zakompleksione wyzywające dno na linii, idźcie w chuj

Gość gość
jakos kontakt sie samoistnie urwal się ,na kafetrri nie przebywa raczej chyba moze nie wiem,a czemu nienawidzialas się bie...

Gość gość
bo myślałam ze to ze mna jest cos nie tak , ze jestem brzydka , bez wartosci , za gruba - wtedy wszystko bylo nie tak no bo przeciez z jakiegos powodu mnie nie chciał a uczuc po prostu sie nie wybiera i tyle chociaz to bardzo boli musimy sie z tym pogodzic i czekac na cos wyjatkowego dla nas

Gość gość
Koleżanko. Niczego nie straciłaś. To nie była miłość. :)

Gość gość
teraz to wiem ale swoje odcierpiałam w sumie glownie z wlasnej winy ale dzieki temu porobiłam sobie sporo rowniez pozytywnych wspomnien i uodpirniłam troche na takie miłosne ekscesy , znalazłam kilka pasji i mozna powiedziec ze wyszło mi to na dobre ale nie powtórzyłabym tego NIGDY to był chyba najsilniejsze emocje w moim życiu

Gość gość
no nie powiem o te 50 kg mialas za duzo:)

Gość gość
To dobrze, a teraz do przodu i ciesz się, że nic z tego nie wyszło. Nie masz czego rozpamiętywać, wszystko nas czegoś uczy i jest po coś.

Gość gość
też tak uważam i wierze w zło za zło i dobro za dobro wiec podejrzewam że do delikwenta to wróci chociaz pewnie sie o tym nie dowiem a poki co nie szukam miłości - jeśli ma być to sama przyjdzie i staram sie skupic na obowiazkach i planowac nowe podróze bo to jedna z pasji które odkryłam po okresie "kokonu" ;D takze zycze powodzenia autorowi i bedzie dobrze predzej czy pozniej - uwierz mi

Gość gość
Życzę Ci wszystkiego dobrego, naprawdę. Nie zakocham się nieszczęśliwie, bo kocham szczęśliwie, czego i Tobie zyczę.

Gość gość
Ale to Nie musi wracac w taki sposob Ty kochasz wiec druga osoba moze zostawic lub Nie kochac albo kiedys w przyszlosci moze cos sie zlego wydarzyc no z dzieckiem , karma uderza w najmniej spodziewanym momencie w najbardziej bolesny sposob - jeszcze przypomnisz sobie moje slowa