Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna nie chce uprawiać ze mną seksu bo...

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyna nie chce uprawiać ze mną seksu bo nie pozwalam jej włożyć wibratora w mój o***t... Jest tak już od miesiąca, dobieram się do niej lub ona do mnie jesteśmy strasznie napaleni i nagle patrzy mi w oczy i mówi "wypnij się i rozluźnij" odmawiam a nagle przestaje na mnie patrzeć, ubiera się i nie odzywa przez kilka godzin a potem gadamy normalnie. Była już raz o to kłótnia powiedziała mi cytuję "Nie wsadzisz mi póki ja nie wsadzę tobie". Co mam zrobić? Myślałem ze po tygodniu sobie odpuści a minęły już 4...

Gość gość
coś za coś, niejednokrotnie dziewczyna chce żeby partner też czuł to co ona bo być może ona też odczuwa ból i chce żeby było po równo - wtedy to będzie takim zwieńczeniem i dopełnieniem waszego życia seksualnego. warto podkreślić że analne igraszki nie muszą być dla mężczyzn odpychające, z reguły są nastawieni negatywnie ale natura uzupełniła ich tak że również mogą czerpać przyjemność z tyłu i niektórzy faceci pragną takich praktyk ale boją się powiedzieć o tym partnerce. jeśli koniecznie tego chce to jeśli ją kochasz to pozwól jej na to, na początku może być samym palcem-można znaleźć punkt G, polecam:)

Gość gość
nom chwal sie naszym zyciem seksualnym w internecie idjoto skonczony, zero se*xu do piątku. :)

Gość gość
^up to fejk Ale my uprwiaLIŚMY wyłącznie stosunek waginalny i nie boli jej NIC przy tym. Raz pozwoliłem jej takie małe gumowe niebieskie wsadzić (było mi okropnie nie przyjemnie a ona cieszyła się jak dziecko), a teraz kupiła takei duże wibrujące i tym chce.. To jest chore strasznie co mam zrobić...