Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zglupialamdokonca

Zrobił ze mnie idiotkę.

Polecane posty

Gość zglupialamdokonca

Hej. Jestem strasznie, ale to przeokropnie zła i nie potrafię się zebrać do kupy. Chodzi o to, że jeden taki rozkochał mnie w sobie mówiąc jaka jestem wspaniała itp, spędzając ze mną dużo czasu a po jakimś czasie zarzucił mi, że się w nim zakochałam a że on tego nie chce i powiedział wszystkim naszym znajomym, że mam bzika na jego punkcie. no ja pier....

Gość gość
To ty dałaś z siebie zrobić idiotkę wierząc w każde wypowiedziane słowa jakiegoś tam facecika. Człowiek inteligentny nie da sobą manipulować.

Gość gość
Wszystko co on mówił było prawdą, ze jestes piekna itd., ale czemu sie w nim zakochałaś?

Gość gość
nie mowił ci przeciez żebys sie w nim zakochała. sama to zrobiłaś.

Gość gość
Błąd. Ja też go popełniłam.

Gość gość
nie zrobiłaś z siebie idiotki, tylko zareagowałaś normalnie, po ludzku. to on się zachowuje jak kretyn. olej go, ale zachowuj się z klasą - w ten sposób pokażesz też waszym znajomym, kto tu jest idiotą.

Gość gośćkkk
ja nie popłynę w uczuciach jeśli facet tego nie robi pierwszy,musi być po równo ,miłe słówka mnie nie rozkochują ,musze czuć jego zakochanie,a ty się pospieszyłaś ,pewnie z desperacji bo taka biedna samotna spragniona,czyli typowe ,ludzie muszą się najpierw poznać ,musi być czas na poznanie ,komplementy to nie przestępstwo ,nie popieram kobiet które mają żal że spędziły z kimś czasu trochę a on rezygnuje a jak inaczej miał poznac co? wy to macie tak że jak pojawia się obiekt to ma już zostać ,a to wcale nie jest żadna konieczność ,zostaje się jak czuje się że to jest ta ,ten,a ciężko szybko trafić

Gość gośćkkkkkk
ale to że obrabia ci tyłek przed znajomymi? żenujące,nie żaluj,to kretyn

Gość gość
a skąd wiesz, że on takie rzeczy opowiada znajomym? jestem w trochę podobnej sytuacji... nie do końca, ale troche ze mną flirtował facet, który jak się okazało, jest zajety. przeczucie mi mówi, ze mógł coś powiedzieć o mnie zarówno swojej dziewczynie jak i naszym wspólnym znajomym (nie wiem, co - że na niego lecę? że to niezręczna sytuacja, bo pracujemy razem?) ale sama nie wiem, czy rozpowiadałby takie rzeczy, czy to nie moja paranoja.

Gość gość
Zakochałaś się w facecie, bo prawił ci komplementy? Jeny, skąd się biorą takie pustaki.

Gość gość
jeny??

Gość gość
Jeny, jeju, ojej, nie znasz tych zwrotów?

Gość gość
On sam z siebie zrobil idiote,olej dupka i tyle.

Gość gość
Nie zrobil z Ciebie idiotki, ale z siebie- palanta i buraka pastewnego. Sama piszesz, ze spędzaliscie że sobą czas. To wtedy mu PASOWAŁO Twoje zakochanie. Cham! Nie miej do siebie pretensji, natomiast wyciągnij wnioski na przyszlosc- nie zakochuj się w mężczyźnie od razu, czy za szybko. Daj sobie czas, a faceta testuj i sprawdzaj. Zachowuj się normalnie i z klasą, to on jest ćwokiem. Pozdrawiam.

Gość gość
I nie ma racji osoba, która pisze, że człowiek inteligentny nie podda się manipulacji. Tam, gdzie w grę wchodzą uczucia, każdy jest w jakiś sposób bezbronny, bo się odkrywa, a jeszcze bardziej bezbronne jest osobą uczciwą i przyzwoita, która nie dopuszcza zazwyczaj do siebie myśli, że inni mogą kłamać i oszukiwać. Według powiedzenia- "każdy sądzi podług siebie". Tym uczciwym porządnym dziewczynom zalecam zasadę ograniczonego zaufania i wzmożonej ostrożności.

Gość gość
Głupiutkim Polkom wystarczy parę miłych słów i spędzenie trochę czasu, by się zakochiwały. To świadczy też o poziomie intelektualnym Polek. Nie najlepiej zresztą. A już nie daj Boże bądź miły dla takiej, tylko miły, nic od niej nie chcąc. Ona sobie i tak już zinterpretuje po swojemu, a potem się obrazi albo wymyśli, że ktoś z niej zrobił idiotkę. Żałosne.

Gość gość
Dobrze ze pokazal kim naprawde jest,mozeszteraz znalezc sobie kogos innego i nie musisz tkwic w takiej relacji z burakiem kartoflakiem.

Gość gość
12.10 komentarz nieadekwatny do przedstawionej sytuacji i dyskredytujący wszystkie polskie kobiety. "Miły" facet nie nie obgaduje zakochanej w nim kobiety za plecami. JAK mozna miec do kogoś pretensje, że się zakochał??:)

Gość gość
Chcal sie d**ek dowartosciowac a tylko sie osmieszyl.

Gość gość
Komentarz z 12:10 to 100% racji! Polki sa strasznie glupie i zkompleksione! Wystarczy ze facet jest uprzejmy czy sie usmiechnie a te juz zakochane na zaboj a we lbie projekcja "slub, dom, dziec*****es..." - zalosne!

Autorko, W tej sytuacji najlepiej nie drążyć tematu, żyć dalej a o takim facecie nie myśleć. Jeśli znajomi wiedzą jaka jesteś to nie ma opcji aby ktos zrobił z ciebie wariatkę / idiotkę jeśli nią nie jestes.

Gość gość
To on pokazal brak klAsy i to ze jest burakiem..facet na poziomie nie obgaduje za plecami

Gość gość
Taa, a żadna z was nigdy nikogo nie obgadywała. Co za hipokryzja.

Gość gość
12.33 kolejny komentarz nieadekwatny do opisanej sytuacji. Proszę napić się kawy i uruchomić zwoje mózgowe. A skoro się nie ceni naszych kobiet, proponuję wyjazd na stałe na ..Alaskę :)

Gość gość
A bo Polacy właśnie są p**********i.Faceci z Polski myślą ,że są Adonisami i bożyszczami.To dopiero żal! XD

Gość gość
Polecam espresso, szybko działa. Piszmy na temat, bez ogólnikowych wtrętów typu, taaa, każda to to , a Polki to tamto..:)

Gość gość
13.33 nastepny wysyp pustostanu?

Gość nicelady
Niestety nim trafi się na właściwą osobę, bardzo często ulegamy takim pajacom. Nic złego w tym, że się zakochałaś. Poza tym relacje damsko - męskie to dość skomplikowana sprawa. W wolnej chwili zapraszam na www.nicelady.pl gdzie takie tematy z różnych stron staram się "ugryźć" :D Pozdrawiam i mam nadzieję, że trafisz na tego odpowiedniego faceta, a tego po prostu olej, po prostu nie jest dla Ciebie ;)