Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćsto

POSZUKUJĘ " net i przyjaciółki "

Polecane posty

Gość gośćsto

Witam ..... Jestem kochającym mężem i rodzicem dwojga cudownych dzieciaków. Cztery lata temu wyjechałem zarobkowo na granicę . Obecnie jesteśmy rodziną razem ale osobno . Powoli zaczynam odczuwać osamotnienie , kontakt rodzinny sprowadził się do telefonu czy wszystko ok. Co wcale nie oznacza że jest między nami źle .W pracy , jako że jestem zarządzającym też muszę być wyobcowanym . Więc zaczyna poważnie mi doskwierać samotność... i to ku.....sko. Czy nie znalazła by się jakaś piękna,mądra i oczytana 30-stka , która też ma podobne problemy ? PS. Nie jestem desperatem ,któremu zależy na zaliczeniu .

Gość gość
jestem

Gość gość
A dlaczego musi być piękna? ? Zarządzający , kochający mężu......????

Gość gość
ale jests z kompleksami. Inaczej nie wspomnial bys ze jestes "zarzadzajacym". Tutaj to co drugi prezes lub dyrektor. Witamy w klubie. Zamiast tutaj pisac z piekna nieznajoma, napisalbys do do ukochanej zony.

Gość gość
Może to i dobrze że nie mam męża... ani kochającego męża ani żadnego innego. Masakra!!!

Gość gość
przez monitor jest trudno "zaliczyc"

Gość gość
"kochajacy maz" dowcip tygodnia ale sie usmialam hahhaha

Gość gość
Można zaliczyć przez monitor ba nawet przez komórkę można zaliczyć bo zaliczenie masz już w głowie a zdrada emocjonalna wcale nie jest mniejsza niż ta faktyczna

Gość gość
myślą mową uczyniłem i zaniedbaniem. ... drogi panie

Gość gość
uczynkiem

Gość gość
amen a autor sie zmyl

Gość gość74
Jestem , więc czekam pod ścianą na rozstrzelanie , zaczynajcie ...

Gość gość74
Nigdy jakoś nie wchodziłem na podobne fora , uważałem że ludzie tu na siłę szukają pozornego szczęścia . odpowiadam : gość dziś A dlaczego musi być piękna? ? Zarządzający , kochający mężu......???? Nie wiem w jakiej osobie mam do Ciebie pisać , więc wybacz , muszę bezosobowo . to mój tekst : Czy nie znalazła by się jakaś piękna,mądra i oczytana 30-stka , która też ma podobne problemy ? Spotkałeś / aś kiedyś taką kobietę ? Czyli można się spodziewać że autor chciał coś innego wyrazić ... A co to Ci z wysokim ego już wiedzą ?

Gość gość
moze lepiej wyjdz wieczorem na drinka i tam szukaj, tu nie znajdziesz. a moze zawalcz o swoj zwiazek?? nie warto? szukasz rozrywki?

Gość gość74
I jeszcze jedno , ocenianie kogoś zamiarów , poprzez fakt jak by się samemu zrobiło , jest prostackie ..... Co do mojego zakompleksienia , pisząc to oceniasz mnie po jednym słowie ? To tak jak bym powiedział że każda kobieta jest Bi bo ma język. Zawsze takich jak Wy utożsamiam z małymi trzęsącymi się pieskami "sarenkami" . Tylko głośno szczekacie , więc do dzieła .....

Gość gość
nie ma znaczenia w jakim charakterze pracujesz! albo ma sie z kims dobry kontakt itp albo nie wykonywany zawod w niczym nie pomaga, no chyba, ze chcesz o pracy pisac :-)) tutaj pisza rozni ludzie i z tym trzeba sie niestety liczyc nie trac wiary gdzie mieszkasz?

Gość gość74
gość dziś Nic z tego , nie piję alkoholu , co też ze mnie robi tutaj marginesem . Jako nie pijący jestem postrzegany jako nienormalny.... Ale dzięki za radę ... to miłe że ktoś ma uczciwe intencje.. pozdrawiam

Gość gość
to zamow sobie herbate, obojetnie co chodzi tylko o samo wyjscie :-))

Gość gość
z kim Ty sie zadajesz??

Gość gość
.....o zaliczanie chodzi