Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak odbić chłopaka???

Polecane posty

Gość gość

Ma dziewczynę, ale to raczej ona lgnie do niego, taka trochę psychofanka. Jego kumpel to mój kolega. Jak się wyróżnić, żeby mnie zauważył? Gość ubiera się trochę rockowo, fakt trochę się odróżnia od innych, może też zacznę ? (taki styl do mnie pasuje, poza tym koleś jest nieziemsko przystojny)

Gość gość
Mało to WOLNYCH facetów dookoła?

Gość gość
Bądź sobą, to po pierwsze, a po drugie nie wtryniaj się w cudzy związek, bo to jedna z najgorszych rzeczy jakie można zrobić.

Gość gość
Aha. Jeszcze jedno. Gdy ostatnio tańczyłam z nim belgijke, jego kumpel(nie mój kolega) powiedział - zostaw je, tanczymy razem - a on na to ogarnij się czy coś takiego, w każdym razie nie był zadowolony, że jego kolega ma takie zdanie.

Gość gość
Poprostu mu powiedz ze cos do niego czujesz ale ze nie chcesz zwiazku im związku

Gość gość
A gdyby zacząć więcej gadać z tym jego kolegą? Byliśmy na wymianie, raz czy dwa na mieście. Ale nie sami, z drugą koleżanką, chociaż z nia chyba nawet nie mówią sobie cześć. Gdybym trochę zmieniła styl, być może stałabym się tematem ich rozmów - a ponieważ ten konkretny ma swój własny, inny niż wszyscy, wtedy na pewno by mnie zauważył. Jednocześnie zacznę więcej gadać z jego kolegą, aż w końcu dojdzie do rozmowy w 4 oczy. Pomijam fakt tej dziewczyny - dlaczego mam się o nią martwić, skoro w prawdziwym życiu każdy myśli o sobie i robi tak, jak mu jest wygodnie?

Gość Kocham                    Pati
Ja p***********e masz innych problemów dziiwko p********a k***aszwa ...?

Gość gość
A po ile lat macie?