Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stworzona by biec

Powiedział że nie będzie czekał w nieskończonośc

Polecane posty

Mamy po 17 lat, jesteśmy od 2 miesięcy i od 2 miesięcy się znamy. Dla mnie wszystko dzieje się za szybko, bo tak naprawdę to on widział mnie już prawie nagą ( byłam w majtkach) ja w sumie jego też, ale on do tego dążył, ja się opierałam, po czym on się obraził i stwierdził że mu nie ufam i nie jestem do niego przekonana w 100%... więc się rozebrałam, tak jak chciał i teraz tylko o tym myśle, że jak mogłam być taka głupia! Powiedziałam mu ze nie chce się z nim kochać jeszcze a on, że okej, ale żebym miała świadomośc że on w nieskończonośc nie będzie czekał.... Co o tym myślicie? Ma racje? Czy powinnam dać sobie z nim spokój?

Gość gość
Chce cię przelecieć i tyle, od ciebie tylko zależy czy mu na to pozwolisz czy nie.

do gość właśnie wydaje mi się ze coś tu jest nie tak bo jemu przy mnie nie staje, w ogóle! A jednocześnie zachowuje się tak jakby faktycznie jedyne czego chciał to seks...

Gość gość
Jest tak jak piszesz. Noe zależy mi na tobie, przeleci Cię i będziesz jego kolejną. Szanuj się. Jeśli mu dasz, za jakiś czas znajdzie sobie inną. Kopnij go w zad zanim on to robi, bo wtedy Ty będziesz cierpieć. On nie jest wart Ciebie. Poczekaj na tego, któremu będzie zależało ma tobie, a nie na seksie z Tobą.

Gość Czarny Księżyc
Nie zawsze tak jest:P.Czasami przeleci i chce dokładki:D.Ale ostrzegam że chcą dokładki tylko nieliczni:P.Na pewno większość tylko chce zaliczyć:P.

Gość gość
Zależy mu tylko na seksie, nie na Tobie. Powinnaś go zostawić.

Gość gość
Boże, co za debil, rzuć go. Kochający chłopak w pierwszych miesiącach związku ma w głowie zauroczenie a nie takie sprawy, a czemu? Bo wie że na seks przyjdzie czas i jest pewny miłości, i wszystko w swoim czasie, trzeba się poznawać pomału bo poznaje się drugą osobę nawet do końca życia! Do tego chamska odzywka "nie będzie czekał w nieskończoność". Głupi idiota z wypranym mózgiem albo benisem zamiast mózgu, dla którego dwa miesiące to pewnie jak 2 lata, zostaw go zanim zrobi to on, serio.

Gość Czarny Księżyc
A chłopak 40 letni:D?

Gość gość
powinnas mu wsadzić rękę w bokserki :P

Powiedz że najpierw Ty go bzykniesz gumowym dildo. Jak się nie zgodzi to znaczy że tylko o sex mu chodzi a jak się zgodzi to znaczy że to pedal.