Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki sens ma homoseksualizm ze strony ewolucji?

Polecane posty

Gość gość

Bo np. Darwin twierdził, że geje są bezużyteczni. A przecież wszystko musi mieć jakiś cel. Mi się wydaje, że homoseksualizm to zabezpieczenie przed przeludnieniem. Ktoś ma o tym jakieś pojęcie? Albo jakieś pomysły?

Gość Miasto Namysłów WOJ opolskie
Przeciez nie ma przeludnienia Bo w mieście Namysłów (wojewodztwo opolskie) mieszka 16 tysiecy mieszkancow

Gość gość
A jaki sens może mieć choroba?

Gość gość
Przecież osoby homoseksualne mogą mieć dzieci :) To bardzo łatwe. Wystarczy czasem się przespać z osobą przeciwnej płci i już ;). Homoseksualizm nie wyklucza zatem posiadania potomstwa, a utrudnia ich posiadanie. Dlatego osób homoseksualnych jest względnie mało, ale stale się rodzą. Gdybyśmy żyli w bardziej liberalnej kulturze i sami bardziej liberalnie odnosili się do sexu. Więcej osób homoseksualnych miałoby dzieci.

Gość gość
15:01 głupota to dopiero choroba nie zawsze uleczalna

Gość gość
15:06 ciebie i tak nikt nie w****** więc nie nastawiaj ;)

Gość gość
"Przecież osoby homoseksualne mogą mieć dzieci " x Ale nie ciągnie ich do partnerów przeciwnej płci, więc trudno by je miały.

Gość gość
Niektórzy twierdzą ze niektórzy faceci tak bardzo chcieli się przypodobać kobietom ze az się nimi stali. Czyli odczuwają pociąg do mężczyzn.

Gość gość
Kiepski temat do obiadu... :P

Gość Turkuć
Homoseksualizm jest to wynik zwiększającej się chemizacji otoczenia, która zaburza gospodarkę hormonalną człowieka (np. dioksyny).

Gość gość
Przez chemię to powstały feministki. Homoseksualizm był od zawsze nawet w czystej przyrodzie.

Gość gość
Namysłów to miasto w wojewodztwie opolskim w powiecie namysłowskim MA 16 tysiecy mieszkancow i tablice rejestracyjne ONA

Gość gość
Im bardziej jesteś elastyczny w doborze partnerów seksualnych tym większą masz szansę, że z*****asz - wybrzydzający umierają bezpotomnie, puszczalscy pomnażają geny. Przypominam, że większość z nas nie jest ideałem pod względem cech płciowych. Ortodoksyjny heteroseksualista, którego podniecają tylko i wyłącznie cechy kobiece musiałby odrzucić automatycznie: wszystkie kobiety z małym biustem, wszystkie kobiety z niewyraźną talią, wszystkie kobiety z ostrymi rysami twarzy itp. - taki człowiek miałby o wiele mniejszą szansę na przekazanie genów bo większość czasu traciłby na wybrzydzanie. Dlatego jakiś pierwiastek homoseksualizmu musi w nas być - żebyśmy byli elastyczni.

Gość gość
To po prostu zła dawka hormonów płciowych u matki w ciąży to się odgrywa na plodzie stąd homoseksualizm a także transseksualizm. Jedyne sensowne wytłumaczenie.

Gość gość
Bo często jest tak że od jednej matki oboje dzieci to transseksualisci. Przypadek?-nie sądzę, organizm matki tak na nich wpłynął i np dziewczyna czuje się chlopakiem a chłopak dziewczyna.

Gość gość
gość dziś haha, już dawno takich bzdur nie czytałem :D

Ja jestem geyem I co mi zrobicie zabijecie mnie zniszczycie czy Co? Jestem dla was smieciem?

Co byście zrobili widząc geyów na ulicy? Albo gdyby wokół was zamieszkali?