Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to może być cukrzyca?

Polecane posty

Gość gość

Witam! Mam 26 lat i od kilku dni mam następujące objawy: strasznie swędzi mnie skóra, smarowanie kremami nawilżającymi nie pomaga, pojawiły mi się cienie i worki pod oczami( a wczesniej ich nie miałam) ciągle chce mi się pić, czuję drętwienie i mrowienie rąk i nóg( kupiłam sobie magnez ale nie pomaga) chodzę taka bez energii i ciągle bym tylko spała( rano nie mogę się wybudzić) Myślałam, że może jestem przemęczona studia dzienne i praca 4 razy w tygodniu..ale na internecie przeczytałam, że to mogą być objawy cukrzycy, czy faktycznie? Dodam, że moi rodzice chorują na cukrzycę..

Gość gość
Jak tak poczytasz, to okaże się za masz raka. A tak na poważnie zrób badanie na zawartość cukru w krwi.

Gość gość
od kilku dni od kilku dni od kilku dni od kilku dni od kilku dni od kilku dni od kilku dni od kilku dni od kilku dni od kilku dni od kilku dni od kilku dni od kilku dni od kilku dni od kilku dni od kilku dni od kilku dni od kilku dni od kilku dni od kilku dni od kilku dni od kilku dni od kilku dni od kilku dni od kilku dni od kilku dni od kilku dni od kilku dni od kilku dni od kilku dni od kilku dni od kilku dni od kilku dni od kilku dni od kilku dni od kilku dni od kilku dni od kilku dni od kilku dni

Gość gość
Skoro rodzice mają cukrzycę, to na pewno mają i glukometr.

Gość gość
Bardzo ciężko diagnozować na odległość a już na pewno nie dzięki google ;-( Objawy pasują do cukrzycy, ale też do innych chorób. A czasami składamy objawy a wychodzi zupełnie co innego... Zrób morfologię, glukozę z krwi, poziom hormonów, może jeszcze elektrolity... albo idź do lekarza rodzinnego, jeżeli jest rozsądny powinien dać Ci skierowanie i podpowiedzieć coś.

Gość gość
Dzięki za odpowiedzi, nie mieszkam z rodzicami więc nie mam dojścia do glukometru. No tak jak tak poczytać to można się raka doczytać :p Pójdę do rodzinnego i zobaczę co mi powie ;)

Gość gość
o zdechne oooooo i nie będziesz miał kogo dręczyć oooooo i stalkowac ooooo hoooo