Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gosc od homocwela nie pisz mateuszu z polkowskiego bo

Polecane posty

Gość gość

Myslisz ze zawsze bede mieszkac w polkowskiem? To sie mylisz nie mam zamiaru tam mieszkać nigdy nie chciałem mieszkac w polkowskiem jak sie ustatkuje dojrzeje troche kasy zdobęde to sie wyprowadze w jakieś fajne miejsce

Gość gość
Ja od wielu lat marze by z tej wiochy sie wyprowadzic tam jest brzydko nudno I okropnie czuje sie tam jak skazaniec na zesłaniu wyprowadze sie do dużego miasta typu wrocław Kraków warszawa czy gdansk częstochowa Poznań katowice czy opole na razie nie mam kasy stabilizacji I jeszcze nie jestem gotowy ale sie wyprowadze

Gość gość
Nie chce by ktoś mnie z polkowskiem kojarzył dobrze ze urodziłem sie w mieście czyli w Namysłowie cieszy mnie to ze mam w dowodzie wpisane miejsce urodzenia Namysłów a nie polkowskie

Gość gość
Up

Gość gość
Zdychaj homocwelski śmieciu wyzywający kobiety? Kto cie wysrał? Kobieta czy kobyła? Podły cwelu sam jesteś suka i zdzira

Gość gość
Ps I zrozum ze nie chce mieszkac w polkowskiem zrozum to w Namysłowie tez nie chce mieszkac myslisz ze chce tam mieszkać to sie mylisz

Gość gość
Noenawidze cie namolny smieciu spamujący i wyzywający kobiety. Wy/pie/rda/lam stąd teraz zabieram screeny i ide na policje śmieciu Spodziewaj sie wizyty.Adres twój dobrze znam.

Gość gość
Ps a ja podam na policje to ze grozisz mi smiercia ze bezprawnie przetwarzasz moje Dane osobowe oraz przekazujesz moje Dane osobowe I mnie nękasz

Gość gość
A ja napiszę do Ani Marciniak żeby podała twoje nazwisko na policji w Poznaniu Kim jest Naczelnik upośledzony piczel z głosem pedalka