Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doctor  Evil

Biedaki kupilem se plaszcz za 200 funtow foto

Polecane posty

Gość gość
Wow filipku ales ty przystojny hoho zakochalem sie i zaraz zwale siusiora pod ta focie, jestes nawet bardziej przystojny niz pshemo moja druga kafeteryjna milosc

Gość Miasto Namysłów WOJ opolskie
Nie pokazuj swego fiuta męska dzivko

Gość gość
Ale zdechnac tez zdechniesz :)

Gość Miasto Namysłów WOJ opolskie
Ps nie ubieraj sie tak Bo ci fiuta uchodzca urznie 🖐️

Ale korzystam z zycia, nie to co biedna holota co na buty z nike nawet nie ma :D Zal mi was biedaki, powinni was gazowac

Gość Goofno w błyszczącym dresie
Ps Doctor evil przeciez ty nigdy nie mieszkałeś poza Polską I nigdy w anglii nie byłeś przeciez ty w polsce mieszkasz

Wypi3rdalaj cwelu, ja od kilku dobrych lat bawie sie na bogato w uk a ty w tej namyslowskiej dziurze pewnie rowy kopiesz biedaku j3bany :D

Gość gość
Niezly przyglup :D

Przyglup to na ciebie codziennie mowi twoj szef na ktorego robisz i masz ryj jakby ktos nim przejechal po asfalcie buahaha

Gość gość
Troche zal tego przyglupa powyzej. :D

Gość gość
Od lat te same teksty napiertala biedak:D zarabiam 3600f miesiecznie pracujac przy komputerze.:D zatkalo cwela?:D

Gość gość
do Uk pojechały same nieudaczniki Doctorku, miedzy innymi ty :D :D :D

Gość gość
Mowimy o nas cwelu. No ile zarabiasz? To ile zarabia np Ronaldo albo jakis miliarder to mnie nie obchodzi

Gość gość
I koniec gadki hehe biedak na garnku u matki :D zryj kal kumpli

Jakich nas idioto, nie porownuj mnie do siebie polski leszczu, zarabianie mi sie kojarzy z zarabianiem w ryja a w ogole to nie wiem co to sa pieniadze wiec wypi3rdalaj tepy biedaku, a co ronaldo cie nie obchodzi bo nigduly nie bedziesz mial 1% tego co on, dvpka boli ze on wygrywa a ty przegrywasz? Buahahah polaczek biedaczek szczyczacy sie 40000 rocznie omg.

Gość gość
Lecz sie :D

Ale okej niech ci bedzie pogadam z toba twoim jezykiem, wiec na dzien dzisiejszy inkasuje £150 za koncert dwugodzinny wychidzi £75 na godzine, z czego kiedys sie inkasowalo po £50 za koncert. Im wiecej ludzi o mnie wie czyli im wieksza popularnosc tym lepsze stawki :). Ja prowadze swoja kariere i kiedys lekka paleczka wiem ze bede mogl dostawac twoja miesieczna czy roczna pensje za jeden koncert, i cos ci powiem, ja tez siedze :). Za zestawem perkusyjnym, bo wymiatam. No ale skoro ty lubisz spedzac zycie 8 godzin dziennie przed kompem jak idiota, to nie moja sprawa, nieprawdaz? :) Do tego ludzie sami mnie pytaja o lekcje perkusji wiec wiesz, gdybym byl toba to popelnimbym samobojstwo na szczescie nie urodzilem sie psem.

Gość gość
Ja za to mam cos czego ty pedale nigdy nie bedziesz mial kundlu polaczkowy ujadajacy na kafe. Mam piekna kochajaca mnie kobiete, moj ideal i z wygladu i charakteru. :) i wystarczy mi taka wyplata a wlasciwie to nawet wystarczylyby nam 2 minimalne bo tak czy inaczej nie wiemy co robic z pieniedzmi. Wiec wyglada na to ze jestes gownem wypisujacym brednie na forum o jakiejs nieistniejacej panience ktora w sumie sam podobno udawales. Co za przegryw BUAHAHA:D pieniadze to nie wszystko frajerze

Gość gość
No ktos kto nigdy kobiety nie mial moze tak myslec. :)

ty za to nigdy mozgu nie miales i nie bedziesz mial wole miec mozg niz kobiete szmate rozplodowa jak ty pajacu.

Gość gość
Dobra wypier!dalaj przyglupie