Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chocooooolate

czy warto się z nim spotkać?

Polecane posty

Tak wiem łatwiej byłoby poprosić o spotkanie i po prostu porozmawiać jednak nie mam tyle odwagi by to zrobi. Rozjasnijcie mi czy dobrze odczytuje jego sygnały czy jest mną zainteresowany czy jednak nie. Wesele alkohol ludzie różnie się zachowują ale on najpierw przyszedł pić do stolika przy którym ja siedziałam i się wpatrywal a później wyskoczył na środku korytarza z przytulaniem się do mnie. Na poprawinach siadl sobie na przeciwko mnie i się cały czas wpatrywal jak się zachowuje i w moje oczy. Kilka dni później udzielając wywiadu do lokalnej gazety jak mnie.zobaczył w samochodzie z kolega to po prostu zamarl i w jego oczach widać było zazdrość i żal że to nie on siedzi obok mnie. Sytuacja sprzed.kilku dni jak zobaczył że idę do niego z mamą kwiatki kupować to się tak poprawiał żeby wyglądać przyzwoicie ze nie mogłam.... a później zaczął włosy sobie poprawiać i rozmawiając z moja mama cały czas zerkal na mnie. Pomóżcie proszę bo już głupieje na jego punkcie chociaż należy wspomnieć ze na wiadomości na fejsie nie odpisuje.

Gość gość
Zakrecony facet ,ja bym sie nie spotkala ,tutaj taki tu nie odpisuje a niech spada pajac.

Gość gość
Nie każdy siedzi na fejsie. Jak fajny chłopak, to nie marnuj szansy na fajny związek. A durnowatą "podpowiedź" powyżej zignoruj.

Gość gość
Podrywa, patrzy w oczka ale...no właśnie, na fb nie odpisuje. Jesteś pewną ze przeczytał wiadomość? Jak długo nie odpisuje? I czy to on Zaczął rozmowę na fb czy Ty napisalas pierwsza? Wiesz, niektórzy faceci nie tyle podrywaja w celu poznania kobiety co po to, żeby sprawdzić ,,czy ona na mnie poleci". Jeśli widzi u Ciebie zainteresowanie to się czuje podbudowany, ego mu rośnie. Bardzo możliwe ze to taki typ. Coraz częściej takich poznaje... Nie rob juz nic, nie pisz, nie czekaj w nieskończoność. Olej go.

powiem Ci , że pierwszy raz napisałam na lejosa... z pytaniem o perfumy bo były piękne... odczytał na wieczór nie odpisał do tej pory... natomiast ostatni raz napisałam mu w tamtym tygodniu nie odpsiał... myślę, że przyczyna leży w zobaczeniu mnie z kolegą w aucie.. że jednak kogoś ma i nie chce wchodzić w drogę...

Gość gość
Nie sadze ze tu chodzi o kolegę. Napisalas pierwsza do niego to juz wyraźny sygnał, ze jesteś zainteresowana. Zobaczyl Cie tylko z kolega w aucie, ale przypuszczam, ze nie jakiś przytulonych, całujących się, a jedynie siedzących kolo siebie. Nie ma podstaw by sądzić ze jesteś zajęta skoro sama do niego piszesz... Raczej to typ zdobywcy,chcial sie dowartosciowac wie podrywal, juz zauwazyl ze na niego lecisz wiec czuje sie wygrany hehe, moze pochwali sie tym przed kolegami. Niektorzy lubia sie tak dowartosciowywac...niestety, jesli facet daje sprzeczne sulygnaly (podrywa, a potem olewa) to jest to raczej gierka...nic z tefo by nie bylo. Poszukaj innego I olek tego dziada.

Gość gość
*sygnaly

Sama nie wiem. Zna mnie chodziliśmy razem do bierzmowania zajerzdzal po mnie do domu rozmawialiśmy normalnie... ech