Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość34

Trzydziestki szukam do pary :)

Polecane posty

Gość gość34

Witajcie dziewczyny? Gdzie Was szukać, takich normalnych kobiet - inteligentnych, nierozkapryszonych, otwartych na ludzi, z pasją/jami??? Pyta 34 latek ;)

Gość gość
szukaj gdziekolwiek

Gość gość
Będzie trudno bo mało jest takich.

Gość gość34
Heh Fatima. Czekałem wręcz na to pytanie ;)... Odpowiedź jest w zasadzie prosta: obecnie zamykam pewien etap w życiu (w ogóle nie związany z życiem prywatnym - na to nie miałem do tej pory za dużo czasu :)). I otwieram nowy.

Gość gośćD
hej, ja mam 29 lat, jestem z Warszawy. Jak chcesz możemy się poznać.

Gość gość34
Dzięki gośćD ale ja z zachodniej części naszego pięknego kraju...

Gość gość
W realnym świecie - na strzelnicach, ściankach wspinaczkowych, szlakach górskich, na wystawach w galeriach sztuki, klubach sportowych... Mam wymieniać dalej? :) Jeśli ktoś ma pasję, bedzie ją realizował. Pytanie czy Ty również ją masz i czy spełniasz resztę oczekiwań, jakie sam stawiasz potencjalnej wybrance :)

Gość gość34
Myślę, że tak, chociaż muszę się przyznać "bez bicia" ;) - samemu często nie ma się motywacji do określonych działań. Też mam kilka pasji i mam nadzieję, że czymś mógłbym Ją zarazić :). Z natury jestem jednak spokojny, raczej introwertyczny (nie w złym znaczeniu), jednocześnie ciekawy świata i trochę spontaniczny :) Mam też kilka wad, z których największą jest - jakby to powiedzieć - mój perfekcjonizm. Nie potrafię zrobić nic na "pół gwizdka" ;), niemniej daleko mi do serialowego Monka :):)

Gość gość
to się stary spóźniłeś w życiu... albo liceum, albo studia potem już nic, tylko umierać :/