Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy interesuje was życie waszych byłych Czy wasi byli konkurują z wami

Polecane posty

Gość gość

Mnie to osobiście nie dotyczy, ale spotkałam się ze stwierdzeniem, że osoby, które były ze sobą w związku lub były małżeństwem interesują się sobą wzajemnie, jak im się życie poukladalo . Niektórzy nawet konkurują ze sobą ( szczególnie byli małżonkowie ) na zasadzie kto ma teraz lepiej tzn lepszą żonę, męża, bardziej zdolne dzieci, więcej pieniędzy. Ostatnio odezwał się do mnie mój ex po 5 latach z pytaniem co u mnie słychać. Na moje pytanie co go to teraz obchodzi odparł, że był we mnie zakochany i to normalne, że się interesuje. Dla mnie to dziwne. Wy też interesuje cie się życiem waszych ex, porownujecieswoje życie do ich? Konkurujecie, zastanawiacie się jakby to było z nimi? ?

Gość gość
on pewnie chcial sprawdzic czy ma u ciebie jeszcze szanse

Gość gość
Akurat ta informacja do niczego nie byłaby przydatna bo on mieszka na drugim końcu świata.

Gość gość
Up

Gość gość
Nie, bo życie przeszłością nie pozwala nam iść w przyszłość.

Gość gość
Nie, nie i jeszcze raz nie. Nic z tych rzeczy. I zadnego myslenia typu, co by bylo gdyby. Byly realne powody ku temu , ze ktos jest juz eksem. Historia zamknięta. Zero kontaktów i zainteresowania.

Gość gość
Hmmm 1 facet totalnie mnie nie interesuje , 2 blokuje wszedzie gdzie sie da i nie chce o nim wiedziec. 3 co mnie bil znalazl kobiete przykro mi nie z tego powodu ze ma ja a z tego ze ma dziecko i bic ja tez bedzie ( bil 2 poprzednie ) ostatni facet ... tez mnie nie intesresuje i szczerze konkurowac nie konkurujemy bo oni stoja wciaz w miejscu :/

Gość gość
Ja z dwoma swoimi eks się przyjaźnię, bo nie widzę powodu aby tracić kontakt z kimś z kim się dobrze dogadywałem i przyjaźniłem, ale nie wspominam przeszłości, ani tym bardziej nie konkuruję z nimi, bo konkurować to można z przeciwnikiem.

Gość gość
Kompletnie nie interesują mnie moje byłe. Żadna. Było minęło.

Gość gośćsylwia
Nie,nigdy nie miałam byłych albo ex.

Gość gość
Kompletnie mam w d***e co robi moją ex. Pewnie ją posuwa jakaś brzydka morda hahaha a ta udaje ze wszystkich sił że jest dobra w łóżku bo monety brakuje.

Gość gość
Moj 3 dni temu szukał mnie w pracy, ot tak chcial porozmawiać. A ja jestem juz od ponad roku w nowym związku, a on zonaty

Gość gość
Nie żartuj, może 2-3 miesiące po rozstaniu owszem, jeszcze mnie interesowało co u niego bo nie potrafiłam zapomnieć, ale nie kilka lat po! Czas mija, życie się układa i byli już dla mnie nie istnieją. Jeden do mnie pisał 4 lata po rozstaniu i jeszcze był wielce rozgoryczony, że nie rzuciłam się na niego wniebowzięta :D Bo łaskawca raczył się odezwać po paru latach :D

Gość gość
Nie

Gość gość
interesuje mnie tylko dlatego, czy naprawde jest jej lepiej jak mowila, ze znajdzie sobie kogos lepszego, czasem moze czy zaluje tego ze nie jestesmy razem ale bylo minelo

Gość gość
Nie mam kontaktu z zadnym ex, a nawet jakby sie ktos odezwal to bym go olala bo nie chce miec z idiotami nic wspolnego. Zreszta i tak wszystkie maile, numery zmienilam.

Gość gość
Czasami podglądam na portalach społecznościowych. Nie odnawiam kontaktu, robię to z czystego wścibstwa :-) i widzę, że nic nie tracę

Gość gość
ja 0 .0. 0. 0.. 00. 00.

Gość zuel
ja bym chciala wiedziec, jak wiedzie sie moim bylym, ale niestety nie mam z nimi kontaktu, ani nie widze ich na FB. ale mam nadzieje, ze sa szczesliwi, spotkali milosc, zyje im sie dobrze :)

Gość gość
jeden moj byly ma zone i dzieci, wygladaja na szczesliwych, o innych nie wiem