Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestała      czytaczka

Karuzela

Polecane posty

Gość nieaniołek
mieszka gdzie chce. co za różnica. rzym.. czy krym.. czy warszawa :) chyba, że zamierzasz ją odwiedzić i nie wpędzić się w zbyt duże koszty ;) dzień dobry moje dzieciątka :) miłego dnia.. znaczy poniedziałku, który to przeważnie nijak nie jest miły ;) https://www.youtube.com/watch?v=v1dZBlZuZHA

NOWY TYDZIEN:)) nowe wyzwania::))dni pelnych superowych niespodzianek:))) zycze milego tygodnia:)))

Pchanie na śniadanie ? Dzień dobry w poniedziałek :)

Dzięki Martha ;) Free 👄 Droga do pracy zawsze mnie rozwala i każe doceniać mieszkanie w pipidówie ;)

Dzisiaj poniedziałek ? :O Niee wydaje mi się, że już wtorek ;) Fajny film widziałam w weekend. Soundtrack na śniadanie bo nie byłabym sobą :D https://youtu.be/Df07K1heoHA Chyba najlepsza część Marvelowskiego uniwersum, ale kłócić się nie będę, bo w tym świecie bywam tylko gościem. Dobrego dnia Wszystkim :)

Gość gość
Jak filmowo to na trawę 🖐️na śniadanie, urocza łączka, to nic że oszroniona trochęłubek kawy, chrusty od NC i wszyscy jak, dzieci od Frre będą zadowoleni. ;)

Gość gość
Babciu to chyba nie było do ciebie pytanie, wiec rozluźnij zwieracze i wypad szukać boltza

Gość Bałucki Balas
NOWY W MIEŚCIE TO PEDOFIL

Czy ktoś jest tak polamany po grabieniu jak ja?:-O jutro zamykam sezon:) jak dobrze, że mam wsparcie :) Co robicie?;) macie czas na łąkę i kino, szczęściarze:) ja znalazłam czas na ręcznie robione kartki świąteczne :) trzeba przyspieszyć, bo przypadkiem święta spędzę pod innym adresem :-O Co do Kasi:) chciała go na wyłączność i wcale się nie dziwię :) ja też chciałam i dopiero od niedawna rozumiem, jak musiało być ciężko tym, których zostawił, dla których był zywicielem:( I skonczcie z tym pedofilem, stawiam, że Pan Nowy byłby świetnym tatą;)

Gość Bałucki Balas
UGNIATAM GO JAK PLASTELINĘ

Gość Bałucki Balas
SRUK

Gość Bałucki Balas
RÜCHAM NOWEGO W OĐBYT

Na Łąkę zawsze ;) Buziak 👄 w przelocie :) Zmrożoną ? A to nie. To ja poczekam może do maja :D https://youtu.be/7Jz6d04Hc60

Gość Bałucki Balas
NIESTAŁA CHCESZ SRAKOWEGO KLEKSA NA TZYTZE?

Gość gość
Hejja od dwóch lat nie grabię, biorę żuli spod Żabki, daję po piwie i mam wygrabionewięc łąka jest gotowa na uśmiechi na fajne ciachoa Ty szronem się nie przejmuj NC, przecież jest romantyczny 😴Dżem widziałem w Toruniu. ;)

Gość gość
SRUKEN KOCHA NOWEGO W MIEŚCIE MOTZNO.

Gość gość
Aha, i już prawie się umówiłem na Sylwestraw lesiemyślę że tam czego słowa nie wyrażąto serce wypowiei członek. ;)

Gość gość
Ciekawe czy ten co lubi Nowegoby się na żula nadawałi czy by umiał władać stosownym sprzętem.

Gość gość
No tak, ma człowiek talizman pod postacią Nowegoi nie chce się nim podzielić, sam by człowiek go stukał i pukałja też mam talizman, ale pod inną postaciąteż człowieczą, ale jednak kobiecąi się mogę podzielićjakby ktoś chciałale na razie nie powiem kto to jest. :)🖐️

Gość gość
Przyjaciel też boltzuje Nowego? Przyjacielu a pukasz Piotra w gumie czy bez? Ślina, wazelinka czy na sucho go dajesz? ;-)

gość dziś widze opetanie milosne w twoich slowach:D zazdrosc o mezczyzne gnacikiem w gardelku tobie stanie:D:D

Muszę Wam to pokazać. Jude Law jako młody papież. Matko Boska i Wszyscy Święci ;) Ech https://youtu.be/2btMNaFmYZk ;)

Zdążyłam na zerówki, co znaczy, że wtorek będzie dobrym dniem, a to że kocham papieża Franciszka, to tylko perełka na torcie ;) Franciszek, nad którym w chwili wyboru pochyliłam czoła, okazuje się Ojcem przez duże O. Niech będzie tak jak mówi, bo jego słowa nie dzielą. :) p.s. Generalnie jestem agnostyczką i tylko mam takie zrywy, więc :O ;) :D

In ? Od kiedy zamrożone źdźbła smagające rozgrzany tyłek są romantyczne :O Spoko. Każdy ma jakiegoś bzika. :P Co do Dżemu. Od kiedy nie ma Ryśka, jem tylko powidła, chociaż byłam na koncercie jakieś dwa lata temu i "Ruletkę" kupiłam i mam autograf od Maćka. Fajny ten jego projekt był. Znam na pamięć całą płytę. I co mam zagrać ? :O ;) https://youtu.be/zQ7GN-jj71E

Muszę na szybko przejrzeć pocztę i jeszcze się karkówka piecze, więc pozapycham linkami ;) https://youtu.be/R2NsuZVmboU

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.