Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestała      czytaczka

Karuzela

Polecane posty

Gość gość
Cześć 🖐️nazywaj sobie NC moją romantyczność jak chceszdla mnie ważne że to działana kobiety ;)no i dziś jest Dzień Kredkinie chcę żeby to zabrzmiało jakoś wzniośle i pompatycznie, ale właśnie taki dziś dzień jesti ja w związku z tymw skromności ukrywam swą potęgę mentora dla różnych kredek 😴nie działaj zbyt pochopnie, jeśli chodzi o Dżem NC. :p

Gość Gromkie piardnięcie
Pruuuut!

Nie no, skoro działa, to nazywanie tego faktycznie jest zbędne. Poza tym bez nazwowa romantyczność jest bezpieczniejsza. Trudniej ukraść, skopiować, podrobić. ;) :D

Gość gość
Tak, mam w nosie dostojeństwa wszelkich nazwludzie maja zazwyczaj zbyt ciasne beretyaby im coś własnego wyrosło bez podrabiania 😴trzeba wiedzieć że kobiety zazwyczaj maja dwa obliczajeśli to pierwsze każe im być dzielną gospodyniąto drugie jest łatwe do odgadnięcia;po prostu trzeba wiedzieć kiedy ją nosić na rękach jako mążalbo jako przyjacielnigdy nie należy zaniedbywać tego drugiego oblicza. :p

Dwie twarze ? Nosić na rękach ? Nie zaniedbywać ? Kurcze jacy Wy jesteście świetni w teorii. ;) Czasami wystarczy śmieci wynieść bez marudzenia i też będzie w porządku, ale to już wyższa szkoła jazdy, taka hmm poza podręcznikowa. In a myślałeś żeby napisać jakiś poradnik może ? Coś w stylu Szkoły uwodzenia Czesia M ? :D Hmm. Właśnie. Był ktoś? Bo ja nie dotarłam.

Gość gość
Otóż widzę, ale nie słyszętak tu mam firma mi nie pozwala słuchać :(wygląda to jakby to był jakiś zakazany owoc. 😭

A ja myślałam, że to mój szef jest młotkiem ;) :D Wyrazy współczucia

Gość gość
Hehe, każdy kto chce może sobie moje posty skompilowaći ma gotowy poradnik NCale odnośnie śmieci to się nie wypowiadam, taką prozę każdy musi brać na siebie, na klatę ważniejsze jest odgadywanie jej obliczbo jak ma więcej niż dwa, to teoria się komplikuje niecoNC, ja mam koszulkę z młotkami, nówkę z koncertu w Wawiewiesz komu młotki maszerowały do rytmu muzyki? wiesz na pewnodeszcz wtedy padał w czasie tego koncertu. :)

Każdy musi wziąć sam na klatę ? Wiedziałam. :D Nie byłam na Pink Floydach niestety. :(

Gość gość
Dokompilowac sobie można;nigdy nie należy dopuścić do tegoaby kobiecie naszego szaleństwa zabrakło, przynajmniej w jej oczachmożna jej przynieść nenufary z wody, jak kto chcealbo za biodra ją złapać, zaciągnąć w zaułek i wyróóchać😴tak, ja byłem w Berlinie, gdy R.W. mur im rozwalał, mały byłem, ale pamiętam. ;)

Gość gość
Niestała nie wrzucaj facetów do jednego worka. To ze Twój mąż nie wynosi choćby śmieci sam z siebie tylko trzeba go zmuszać to nie znaczy ze każdy taki jest. Widzisz ja wzięłam za męża osobę która wecwszystkim mi pomaga o wcale nie muszę za nim łazić i prosić a co najgorsze usprawiedliwiać , No cóż faceci tak maja. Ano maja jak ich do tego przyzwyczai sie ze kobieta wszystko da radę sama:)

In wszystko to bardzo ładnie brzmi, szkoda, że w zderzeniu z życiem niestety nie zawsze wystarcza. ;) Nenufary mówisz ? Kurde, dlaczego zamiast się hmmm wzruszyć czy cuś ;) od razu przeliczyłam to na mandaty po pięć stówek za sztukę? :O Nie mam serca :(

Gość Jacek      81
Penis mi zczerniał :(

Cześć "gościu" :) Gratuluję męża i fajnie, że wpadłaś zakręcić :) P.S. Nie czytaj dosłownie wszystkiego co piszę. Przekomarzam się tylko. Taka konwencja :) To co ? Tańczymy walca ? ;) https://youtu.be/B0zskm_fEhs

Gość gość
Tutaj nie pogadacie nie ma szans na rozwiniecie innego tematu niż muzyka, niestety:( szkoda:(

Gość Pł
Ale mi stanoł! Właśnie go sobie masuje :-)

Gość gość
NC, a kto w miarę normalny przelicza zadowolenie kobiety na mandatyja zapłaciłem nie raz, a to za wjazd pickupem do lasua to za jazdę pod prąd, bo ona akurat tam szłaa to za pływanie kajakiem przy pomościealbo za jazdę na nartach poza Loląskrzydła trzeba mieć jak aniołtrochę jaj i zawsze miejsce w głowie na jej nowe kuszenia. ;)

haha :) In, czy ja Ci już pisałam, że jesteś nieźle świrnięty ? ;) Potraktuj to jak komplement :) Nie znam Cię, ale jedno Ci trzeba przyznać. Nie udajesz nikogo kim nie jesteś, a to ważne. Przynajmniej ja tak to widzę. Fakt, że wzbudzasz kontrowersje i można się zastanawiać na ile czesanie kota pod włos nie jest udawana ;) ale przynajmniej wiesz czego chcesz, czego potrzebujesz i komunikujesz to głośno i wyraźnie. ;) Dzięki temu odbiorca może sobie zdecydować, czy chce słuchać dalej czy zostawić tylko wizję. ;)

Jeszcze gdybyś potrafił odpuszczać tym, którzy odpuszczają Tobie, to byłbyś na prostej drodze do ziemskiej nirwany ;) p.s. nic ni piłam, ale mam ciężki dzień. :O p.s. 2 A Ty gościu nie bądź taki mądry

Gość gość
Lubie placki :)

Gość gość
Hehe, NCwłaśnie dostałem info że dziś wieczorem mam się napić kawy z dziewczynąwiesz gdzie?...w publicznym miejscu, wyobrażasz to sobieja jej to odpuszczam, bo kto by nie odpuścił w takiej sytuacjiże tylko rąbek sukienki nieco w górę ud i już koronki kuszą wzroki dłonieraz prawie też tam zapłaciłem, bo ochroniarzowi się wydawało że dwie koperty zajmuję 😴nie wierzę że nic nie piłaś, SiSi to bym uwierzył. ;)

Gość gość
Babcia CzyraczkA wiecznie na rauszu:D co widać, słychać i czuć :D

Gość Pł
Przyjacielu wypnij się, przelece Cię w tyłek 😘 Będziesz krzyczeć z rozkoszy ;-)

Koronki w publicznym miejscu ? Smacznie ;) Baw się dobrze. :) Idę zmaksymalizować wysiłki, bo mi się robota rozjeżdża. :O Dobrego dnia Wszystkim :)

Gość Pł
Kocham Cię Żaneta😘

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.