Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaczęło się!!! Patologia zrobi wszystko żeby urodzić chore dzieci

Polecane posty

Gość gość

Dla 4 koła patole zrobią wszystko żeby dziecko urodziło się chore!!! Dzisiaj w tramwaju słyszałam, jak jedna młoda menelka do drugiej mówiła, że teraz musi palić i chlać więcej, to może się uda 4 tysiące wyhaczyć!!! To jest chore!!!

Gość gość
Twoja macica? Twoja pochwa? Twój brzuch? Czy menelki??? Co zechce to zrobi.

Gość gość
czego sie spodziewałaś po PISIE?.. Pisiory zrobia wszystko by klem zarobil .. zaraz sie zacznie ile to w nas nienawisci.. a mohery takie troskliwe.. chodza do kosciala w pierwszej lawce siedza.. :D:D:D a po wyjsciu z kosciola cie zezrec chce.. uwazaja sie za swietych i dibrych ludzi.. spoko.. tylko bardziej czyny szzarej codziennosci o czlowieku wiecej swiadcza niz to czy chodzi do kosciola i daje kase ksziedzu

Gość gość
Nie panikuj. Trudno żeby z powodu patologii nikt nikt normalny nie mógł nic dostać.

Gość gość
Moje pieniądze z podatków, których te śmieci ludzkie nie odprowadzają! To mi do tego!!!

Gość gość
Piernicze ich 4 tysiace :(.. ciekawe skad ta kasa sie znalazla, z jakiego resortu, podejrzewam ze to kasa na modernizacje wojska:P Polska nie jest bogata a gest ma.. sankcje beda ciekawe do kgo frajernia patologiczna banda nieudacznikow z Pisu sie bedzie przyutulac

Gość gość
gość wczoraj Twoje podatki, tak? A rodzice chorych dzieci może nie płacą podatków? Bardzo dobrze, w końcu jakoś sensownie są pieniądze wydawane, na dzieci. Wolę, żeby było na politykę prorodzinną i większe becikowe dla chorych dzieci niż na wiele innych spraw. A na patologię są sposoby, ciekawe, że wszyscy tak krzyczą o patologii, a mało kto w ogóle zna patologiczną rodzinę. A ci, którzy znają, nawet nie zgłaszają nigdzie, tylko psioczyć potrafią.

Gość gość
Akurat na powstanie wad letarnych to nie ma się wpływu. Mnie bardziej martwi co innego: teraz PiS zaczął wielce pomagać matkom, które mają urodzić chore dzieci (cały ten niby projekt to 4 tys + hospicjum i inne "udogodnienia"), żeby zachęcić do rodzenia chorych dzieci. Teraz zachęcają, a za chwilę zmienią przepisy i zabronią aborcji chorych dzieci, "bo przecież jest pomoc, są 4 tysie, więc o co wam chodzi? Ródźcie"