Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przylapałam kolegę na masturbacji? ?

Polecane posty

Gość gość

Mam 21 lat obecnie wynajmuje pokój wraz z koleżanką w mieszkaniu mieszkają jeszcze 2 dziewczyny i 2 chłopaków. On został sam na weekend reszta miała przyjechać dopiero w tygodniu ja w poniedziałek ale wyszło tak że przyjechałam wczoraj po południu nie ukrywam że go bardzo lubię wiec liczyłam na wspólną kolacji . Weszłam do mieszkania po cichu podeszłam do drzwi jego pokoju i otwarłam szybko drzwi żeby go zaskoczyć , (teraz żałuję :( ) kiedy otwarłam drzwi zobaczyłam jak leży nago na łóżku ogląda p****la i się masturbuje spojrzał na mnie patrzeliśmy potem tak przez 5 sekund po czym szybko zamknęłam drzwi od wczoraj mnie unika. Co powinnam zrobić? Pozamawiać z nim żeby załagodzić sytuację? Czy czekać aż sytuacja się unormuje? Dodam że pisałam z innymi i koleżanka przyjedzie dopiero o 22.00 a reszta jutro. Wolała bym jakoś uspokoić sytuację to że go widziałam to nic takiego każdemu się zdaża ale ona mnie unika.

Gość gość
teraz za kare musisz mu zrobic loda i polknac sperme

Gość gość
Plus ze ty go przylapalas a nie kumpel.lepiej to zachowaj dla siebie bo jak rozpowiesz to jeszcze koles popelni samobojstwo.sytuacja troche kretynska.kiedys wchodze do kumpal z jego bratem i koles jakis szybki ruch zrobil a potem smrod spermy na caly pokoj.chyba mialo to wplyw na jego psychike.zwlaszcza ze pochodzi z bardzo religijnej rodziny.

Gość gość
Wszyscy ludzie się masturbują, ale nadal jest to gorszy temat tabu niż zwykły seks. Zachowaj dla siebie to co zobaczyłaś, nikomu innemu o tym nie mów. Nie rób mu wstydu, bo mi aż ciężko sobie wyobrazić jak może się czuć. Ja umarłabym ze wstydu gdybym tylko pierdnęła w towarzystwie.

Gość gość
Nie mam zamiaru nikomu tego mówić chodzi mi tylko o to jak to płynie na relacje między nami. Bo go lubię i liczyłam że może coś z tego będzie ,ale nie wiem czy po tym nie straciłam u niego całkowicie szans. Liczyłam że uda mi się spędzić z nim trochę czasu (dlatego wcześniej przyjechałam ). Ale boję się że po czymś takim jestem u niego skreślona :(

Gość gość
Myślę, że powinnaś zachowywać się naturalnie i nie peszyć się w jego obecności. A jest fajnie obdarzony? ;)

Gość gość
powinnaś mu obciągnąć po to czekał te 5 sekund a ty nic, zamknęłaś drzwi... powinnaś teraz zniknąć z jego życia

Gość gość
powiec mu ze chcesz zeby tak cie wzial jak w tym ponolu i chcesz to powturzyc live wszytsko

Gość gość
Idjoci dziewczyna chubaw ie oczekuje takich kometarzy. Najlepiej zachowuj się przy nim naturalnie tak jakby nic się nie stało a z czasem mu przejdzie. Zapewne potrafiszybko się domyśleć jak on się teraz czuję.Ale moim zdaniem masz jeszcze u niego szanse poprostu musisz poczekać :)

Gość prawikzewsi
Zażartuj z tego i powiedz że nikomu nie będziesz opowiadać. Możesz też powiedzieć że też to robisz jeśli robisz.

Gość gość
Przeprosiłam go powiedziałam że nikomu nie powiem i następnym razem będę pukać znam wejdę. On też mnie przeprosił i chyba wszystko będzie ok chociaż widać że jest trochę zawstydzony teraz poszedł zrobić obiad i powiedział a ja czekam aż mnie zawołał :) Może to że mamy wspólną tajemnicę nas do siebie zbliży kto wie :)

Gość gość
Ale jaka tu tajemnica? ;) Wszyscy się masturbują, taka natura człowieka.

Gość gość
Tajemnica o tym że go widziałam podczas tego wiem że wszyscy się masturbóją ja czasem też

Gość gość
Fajnego mial chociaz? :P Postapilas slusznie = przeprosilas ,z czasem rozmyje sie po kosciach ,w sumie juz jest ok skoro on stara sie zachowywac normalnie ..

Gość gość
Tak jest ok xd A co do tego czy miał fajnego to nawet nawet :) Może kiedyś dokładniej sobie go obejrze ale to odległe i to bardzo odległe

Gość gość
Niekoniecznie ;) mozliwe , ze za kilka lat wspolnie jako para bedziecie smiac sie z tej sytuacji czego Ci zycze ;)

Gość gość
powiedz mu że jest to wynik spożywania wyrobów z wieprzowiną , jeśli podejmie dietę od tego rodzaju mięsa to nie będzie musiał tak nisko upadać .

Gość gość
To jakis debil, zerwij z nim.

Gość gość
powiedz mu zyby tego nie robił to jest bagno najgorsze jakie może byc aby sie modlil i Bóg go z tego wyzwoli módl sie za niego