Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinagosc

Jak znależć odpowiedniego faceta

Polecane posty

Gość Karolinagosc

Witam , mam 24 lata i jestem z chłopakiem od 6 miesiecy. Po 3 poszlismy do lózka. To jest mój 2 facet w lożku i znow mi nie odpowiada . Nie wiem czy to moja wina ze faceci obchodzą się ze mna jak z jajkiem w lożku. Czyli delikatnie ,czule ,powoli a ja mam ochote na ostry seks taki z zaskoczenia albo po prostu żeby mnie rzucił na łozko i odwrócil i mocno mnie wy....ał od tyłu. Wiem , że raczej wyglądam na mała nieśmiała dziewczynę i w życiu codziennym nie jestem wulgarna ale slodki seks mi nie odpowiada. Boję się powiedzieć o tym chłopakowi bo pomyśli , że jestem jakaś puszczalska albo obrazi się , że go krytykuje jak ostatnio to było.

Gość gość
damianx@adresik.net napisz pogadamy prywatnie

Gość gość
moj Skype to: android1351 moge cie tam ostro w******c

Gość gość
Jest XXI wiek. Śmiało możesz powiedzieć mu czego i jak chcesz. A jak będzie miał opory to wpadnij do mnie ;)

Gość gość
ta wyru..asz ją przez skypa :) jak? palcem dotykając kamery :D

Gość Karolinagosc
Zrobiłam to ostatnio powiedziałam byłemu , że za delikatnie mnie bzyka to byliśmy ze sobą tylko miesiąc po tej rozmowie. I mam jeszcze jeden problem z tym , że ciężko mi namówić chłopaka na to aby doszedł we mnie a nie na brzuch . Lubię to uczucie a mimo moich zapewnień że mam dni niepłodne to miny mają takie jakby miała im twarz odpaść.

Gość gość
ja sie moge w ciebie zlac jak chcesz

Gość gość
To ja . Koniecznie musisz wpaść do mnie :D

Gość gość
kiedy i gdzie

Gość gość
Nie ty. Autorka :P

Gość Karolinagosc
Z tym "wpadaj do mnie" robisz mi tylko ochotę. A mnie znów czeka tylko cmokanie i głaskanie wieczorem

Gość gość
Karolina jeżeli masz ochotę na porządny i ostry seks tak żebyś jutro chodziła okrakiem, zapraszam do mnie;)

Gość jestem gość
Karolino, jesteś młoda więc powinnaś korzystać z życia i spróbowac z innymi facetami. NIe ma co się katować. Druga strona medalu jest jednak taka, że relacja zbudowana głównie na sexie nie jest trwała i szybko si e kończy bo pomiędzy jednym sexem a drugim jest... całe życie. Wydaje mi się, że odpowiednia osoba to nie ta, która będzie się z Tobą kochać jak tego oczekujesz, ale taka, z którą rozmowa na ten temat nie spowoduje konsternacji. Jeszcze jedenaspekt tej sytuacji jest taki, że może okazywanie delikatności i czułości w sexie to oznaka głebokiego uczucia a nie tylko preferencji sexualnych?

Gość gość
ja piertole :(

Gość gość
żałośni idioci kontakty zostawiaja :D:D:D:D