Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sekszbrzu

ciągle mi się chce współżyc w ciąży

Polecane posty

Gość sekszbrzu

Już nie wyrabiam, mam niemal ciągłą chcice od 4 tc, teraz jestem w 14 tc...sutki mi często nabrzmiewaja, podbrzusze pulsuje, nigdy nie miałam takiego ogromnego libido, ach te hormony ;). W nocy się budzę w napięciu seksualnym. Nie kochamy się codziennie, choć zakazu od lekarza nie mam, ale obawa o dziecko i tak jest. No ale muszę się dość często lekko bez penetracji masturbowac, muszę się rozładować. Teraz po raz enty znów mnie naszło...już czuję się mokra i gotowa...

Gość gość
moze na Skype sie zabawimy?

Gość sekszbrzu
Nie dzięki, ale możesz coś fajnego napisać ;)

Gość gość
Hej - normalka w ciązy - chcesz pogadać napisz do mnie damianx@adresik.net

Gość gość
cos fajnego? ok sciagam majtki... ;)

Gość sekszbrzu
Czy którejś z was z czasem to libido spadło, jak było po ciąży? Ja w pierwszej ciąży w ogóle nie miałam ochoty plus obawy męża i cała ciąża bez seksu :D. Szok jak to się zmienia, teraz sobie nie wyobrażam tak dlugiego czasu bez bzykanka :D

Gość gośćfacet11111
hejka , napisz na lacky69@o2.pl nie ma nic lepszego niż widok podnieconej kobiety w ciąży ;)))

Gość gość
Mąż się kochał ze mną w dzień porodu rano i wieczorem razem rodziliśmy bo mąż jest przy każdym badaniu cipki i porodach.

Gość sekszbrzu
Mówisz nie ma nic lepszego niż widok podnieconej kobiety w ciąży ;) A co cię najbardziej rusza? ;) U mnie brzuszek jeszcze ledwo widoczny :)..ale piersi nabrzmiale i powiększone, c**eczka często mokra i gotowa; )

Gość gość
Ja współżyłam do samego porodu. A poród z mężem nie wpłyną ujemnie na męża co do seksu.

Gość gość
Nie wiem czemu ale mnie sprawia przyjemność sex z kobietą w ciąży! Gdzieś 11 lat temu współżyłem z koleżanką w ciąży którą facet zostawił i zwiał gdy się dowiedział że będzie Ojcem. Ania bo tak miała na imię owa koleżanka też miała ciągłą ochotę na sex. Byliśmy z sobą ponad 5 lata ale jakoś nam nie wyszło. Mimo iż nie byłem Ojcem to polubiłem to dziecko!

Gość gość
Ja jestem fetyszystą kobitek w ciąży jak ktoś chce pogadać w tym temacie to zapraszam argo@spoko.pl Dla mnie kobieta w ciąży jest bóstwem seksu, ten brzuszek, nabrzmiałe wrażliwe piersi , ciemne piękne brodawki, wspaniała nabrzmiała chętna c**eczka, dla mnie kobiety w ciąży to boginie, zaraz się napalam jak widzę taka i mam ochotę , chcialbym z taką spróbować seksu ,albo chociaż pogadać mailowo .

Gość gość
Jest to dla wielu z nas normalny objaw ochota na seks w ciąży. My z mężem kochaliśmy się podczas ciąż czasami kilka razy dziennie. Nie miałam złego przebiegu ciąży. Mąż również jak u wyżej par uczestniczy przy każdym badaniu ginekologicznym palpacyjnym. Mamy wspaniałego ginekologa który jest otwarty na pary które chcą być razem przy badaniach czy porodach bo mąż również pomagał podczas porodów. Wiem że niektórzy ginekolodzy są opryskliwi i chamscy gdy chcą być pary razem newet chowa męża za parawan dziecinada i żenada!

Gość sekszbrzu
No właśnie czuję się bardzo seksi w ciąży...bogini płodności ;), kobieta zapłodniona w pełnym rozkwicie :)

Gość sekszbrzu
Oj tak moje piersi wystarczy że mój mąż lekko dotknie i już siateczki jak antenki ;). Zaczęłam chodzić w delikatnym przezroczystym staniki bo tak im jest wygodniej ;)

Gość gość
Mnie tez nachodzi i mojego męża tez lecz boje się trochę o dzidzie choć to dopiero 9 tydzień ;) jeśli ciąża nie jest zagrożona to czemu nie:)

Gość gość
Weź kobieto zatrzymaj to dla siebie. :O

Gość gość
*suteczki W weekend mieliśmy fajne numerki, miauuuu.....

Gość gość
Który miesiąc? ;)

Gość sekszbrzu
W pierwszym trymestrze też się najczęściej powstrzymawalismy, no ale musiałam się lekko masturbowac, bo chyba bym wybuchła ....ale w drugim już na więcej można sobie pozwolić ;) Jeszcze trochę i ty będziesz w drugim trymestrze i właśnie jak ciąża jest bezproblemowa to można, mój lekarz wręcz zaleca ;)

Gość sekszbrzu
Końcówka 4 miesiąca, ciekawe jak to będzie z większym brzuszkiem ;)

Gość gość
Zazdroszczę wam kobiety. Ja rzygam całą dobę. ;)

Gość gość
No to moze z jakims twoim znajomym?

Gość sekszbrzu
No ja też w pierwszym trymestrze srednio się czułam, ale i tak popęd seksualny we mnie buzowal :D

Gość sekszbrzu
Nie chcę z żadnym znajomym ;)

Gość gość
Popęd popędem, ale kiedy ciągle ci niedobrze i wymiotujesz nie masz siły na nic. :( Oby ten pierwszy trymestr już się skończył. No i bardzo mi przyjemnie spotkać na erotycznym panie w ciąży. :D

Gość gość
Moja znajoma z pracy jak byla w ciazy to miala takie potrzeby, ze ze mna miala sex.

Gość gość
Tez tak mialam i niestety od tego seksu czestego mialam niewydolnosc szyjki macicy szpital sterydy na rozwoj pluc dziec***essar leki. Niby mozna wspolzyc w ciazy jak nie ma przeciwskazan a jak cos zaczyna niedomagac to niestety seks pogorsza bardzo sprawe a przeciez nie mamy kontroli lekarskich co tydzien zeby byc tego pewnym.

Gość sekszbrzu
Mi też miło :D. Kobietom w ciąży też się chce :) No ja nie wymiotowalam, ale mdłości miałam konkretne i brak sił, ale i tak o bzykanku się marzyło ;)