Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sekszbrzu

ciągle mi się chce współżyc w ciąży

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Moja znajoma z pracy jak byla w ciazy to miala takie potrzeby, ze ze mna miala sex. X :O

Gość gość
Mi libido w ciąży spadło do zera. Jestem teraz w 6 miesiącu. Wczesniej się kochalismy rzadko, teraz w ogóle bo mąż się boi. A że ja nie mam ochoty to nie namawiam. Czasem mu zrobię dobrze w inny sposób.

Gość gość
Mam nadzieję, że niedługo moje mdłości miną i będę mogła cieszyć się nieskrępowanym seksem. Czasami mam niepohamowaną ochotę, ale sił starczyłoby tylko na leniucha z mojej strony. ;)

Gość sekszbrzu
Jakby coś się pogorszyło to pewnie by nie było seksu do końca ciąży... dziecko teraz jest najważniejsze...robimy to delikatnie i nie codziennie, mimo że jak pisałam chcica jest konkretna i chciałbym i kilka razy dziennie.

Gość sekszbrzu
To życzę ci niebawem super doznań :D

Gość gość
Pewnie będę miała to samo w drugim trymestrze znając moje potrzeby przed ciążą. I oczywiście, gdyby ciąża była zagrożona, odmówiłabym sobie tej przyjemności. ;) Już się nie mogę doczekać, bo pewne części ciała mam super wrażliwe. ;)

Gość sekszbrzu
Czasem to się zmienia ;), także życzę wzrostu libido :D No ja też teraz strefy erotogenne jak wulkany, nic tylko korzystać ;)

Gość gość
Czasami mam wrażenie, że moja skóra to jedna wielka strefa erogenna. :D Może wrócę na ten temat kiedy miną mdłości, póki co wszyscy tylko obiecują, że już niedługo. ;) Powodzenia.

Gość sekszbrzu
Miną miną, u mnie to właśnie apogeum mdłości było w 8, 9 tc ;). Od 10 coraz lepiej i wzorcowo pod koniec 1 trym. Minęły ;)

Gość gość
witam młode mamusie...o ile są tu takie interesuje mnie kobieta z dużą ilością mleczka w piersiach zainteresowane mamusie prosze o odpowiedz vonnoel@o2.pl

Gość gość
Człowieka aż obrzydzenie ogarnia, jak czyta wasze głupoty. Kobieta w ciąży nie jest obiektem seksualnym dla mężczyzny. Chyba, że ten ma dziwne fetysze. Zachowujecie się, jak krowy rozpłodowe. Kolejny dzieciak, bo 500+, istna patologia!

Gość gość
Kobiety w ciąży są podniecające gdy zdobywają się na takie wyznania

Gość sekszbrzu
Kobiety w ciąży nie myślą tylko o wyprawce dla dziecka; ), ale mają swoje potrzeby, często mocno ukryte ;) Ja przed ciążą tylko momentami miałam duże libido, więc teraz strasznie mnie, to jara :D

Gość sekszbrzu
Jak tam u was? Są może jakieś mamy z brzuszkami z dużą ochotą na bzykanko? ;)

Gość sekszbrzu
Puk puk :)