Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zbyt duży przyrost hcg

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny pomóżcie robiłam betę 3 dni temu i wyniosła ona 90 zrobiłam dzis rano czyli dokładnie po 3 dniach i wyniosła około 550 bardzo sie martwię bo powtórne badanie zleciła mi lekarka i powiedziała że beta powinna wynosić około 150 po takim czasie, jak myslicie co może powodować tak duży przyrost, czy któras z was miała podobnie ?

Gość gość
Bliznietaki

Gość gość
Nie wyszukuj sobie problemów na siłę. Jesteś w bardzo wczesnej ciąży i teraz czekaj na zarodek i serduszko, to prawdziwe potwierdzenie prawidłowej ciąży. Po pierwsze lekarka nie miała racji z 90 do 150 to powinno być w 48 h, a ty robiłaś po ok 72... Przyrost powinien być "co najmniej 60 %", ale natura to nie książka, ponadto beta hcg rośnie skokowo, normy są bardzo szerokie dla danego tygodnia. Ja w 48h miałam przyrost 26 krotny (z 790 na 20540) czyli dużo większy od ciebie, urodziłam zdrowego syna.

Gość gość
moim zdaniem tez wszystko ok, ale z doswiadczenia moge powiedziec - szykuj sie na bliznieta (ja miałam 48 h przyrost 200% i na swieta bede podwojna mama) powodzenia :)

Gość gość
Mozliwe ze blizniaki bo mi beta tez skakala szybko. Aktualnie 31tc blizniaczej. Podwojne szzczescie ale zmartwienia i dolegliwosci ciazowe tez. Ciaza wysokiego ryzyka niestety.

Gość gość
Hcg w normie. Ma rosnac trzykrotnie. W ciazy jestes na 1000 procent ale moze to byc ciaza blizniacza. Jesli dzisiaj jest 90 to jutro 180 a pojutrze 360 rozumiesz? Ciaza rozwija sie prawidlowo

Gość gość
Może być ciąża mnoga.Ale może to też nic nie znaczyć.

Gość gość
Mi po dwoch dniach skoczyc a z 290 na 930. Cierpliwosc to zloty srodek. Obecnie u mnie 6tc2dzien