Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci

Polecane posty

Gość gość

Czemu faceci tak klamia?? czemu prosto w oczy potrafia tak klamac?

Gość gość
Klamac w malych sprawach ok rozumie, my tez to robimy. Klamac, ze sie zakochalo, ze sie jest kims wyjatkowym......... zenadaaaa

Gość gość
A kto cie tak oklamal? Może nie klamal, ale niektórzy robia tak by zaliczyć

Gość krol julian
Tak, wy kłamiecie wyłącznie po to, żeby nie wyjść z wprawy. :p

Gość gość
kto mnie oklamal? facet. Patrzac prosto w oczy mowil, ze chyba sie zakochal, ze serce mocniej mu bije jak na mnie patrzy, prosto w oczy. mowil,ze na seks poczeka, z czasem, dzieki Bogu go nie bylo. Ok. klamiemy owszem, ale kobiety nie potrafia patrzec w oczy i mowic takich rzeczy nie czujac

Gość takijeden666
Po to żeby wami manipulować. Głupie pytanie.

Gość gość
wlasnie chyba tylko dlatego

Gość gość
Ehhh...dobrze ze juz go nie ma! Cóż to będzie przykre ale pewnie po prostu chciał Cie 'zaliczyc' -.- nie przejmuj się nie wszyscy są tacy !

Gość gość
Niestety jest, tzn pracujemy razem, ale na szczescie duzo mijamy sie. Jest ok, gram obojetna, mila, jakby nigdy nic, jakby mnie to nie obchodzilo. Tylko nie rozumie, jak ludzie tak potrafia? ja zawsze szczerze mowilam, ze nie i koniec, nawet gdybym chciala nie dalabym rady tak klamac, no ale faceci...... oskara za dobra gre.

Gość gość
Autorka leci na debili klamcow i bajkopisarzy a potem gada ze kazdy z nas jest taki.

Gość gość
nie to nie jest tak. Nie lecialam na niego, on latal, tak wyszlo. Wbrew temu jak gral, gral milego kochanego dobrego, mowil, ze zalezy, ze poczeka, ze chce zwiazku, milosci itp. Zachowywal sie ok, pelna kulturka, po prostu rozkochal mnie w sobie slowami. Zastanawiam sie tylko jak mozna tak w oczy klamac? patrzac prosto w oczy i mowic takie rzeczy, ze jestes piekna, chyba sie zakochalem, jak cie widze serce mi mieknie, tego nie rozumie, przepraszam jesli kogos urazilam

Gość mnietowisi
przecież kobieta chociaż raz w miesiącu ma 'fazę' i potrzebę aby się pobzykać i to jest sprawa wiadoma i normalna , normalne kobiety tak mają dla własnego dobra psychicznego , więc nie zaprzeczajcie kobiety i zgadzacie się dla własnego dobra na drobne kłamstewka usłyszane od faceta i niech się dzieje co chce , kobieta krzyczy , potrzebuję faceta na kilka godzin i zgadzam się na wszystko ! a po fajnym bzykaniu szepcze do Misia , zróbmy to jeszcze raz, tu i teraz !

Gość gość
Tak tak ty nie latalas. Zwalaj cala wine na mezczyzn bo ty jestes taka idealna.

Gość gość
nie akurat nie latalam, nie wiesz nie pisz, on obiecywal zlote gory, a ja go hamowalam, zeby nie gadal tylko robil, ale tak my winne bo t my zawracamy d**e