Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Czy byłybyście w stanie związać się z kibolem ?

Polecane posty

Ja nie, w żadnym razie. Pomijając , ze na ogół są agresywni, to nie potrafiłabym traktować poważnie dorosłego faceta, dla którego ważna częścią życia jest udzielanie się w infantylnym i bezsensownym srodowisku, opierającym się na dobieraniu się w jakieś grupki noszace takie a nie inne szaliki i nie lubieniu innych grup noszących inne szaliki. Celowo wspominam o tych szalikach, bo te grupy opierają sie tylko na tym, nie stoi za tym żaden głębszy sens. Uważam że żaden inteligentny facet nie marnowałby tyle wysiłku na coś co tak bardzo nie ma sensu :P

Zawsze mnie bawi gdy słysze o tych wszystkich kibicowskich zgodach itp tak jakby się bawili w jakieś plemiona prowadzące ze sobą dyplomacje :D Albo jedni kibice nienawidzą drugich, i wyzywają ich od np. Żydów - tak jakby nie było dosyć prawdziwych i powaznych powodów do nienawiści i trzeba było dobierać sobie jakichś przypadkowych ludzi do nienawidzenia sie nawzajem bez powodu :D No bez jaj, nie wyobrażam sobie normalnego faceta, który tak by się zachowywał :)

Gość Daniel 26
Napewno to jest bez sensu , ale kibol to nie tylko jest patologia , tam są normalni ludzie , synu adwokatów , lekarzy , po prostu oni lubią się bić, ich to kręci.

Gość Daniel 26
A od Żydów to się wyzywają w Łodzi, ŁKS z Widzewem , może trochę w Krakowie, Cracavia się przyznaje do żydów, mają swoją bandę jude gang .

Gość byłamzkibolem
Miałam faceta kibola który zrobił mi dziecko i wypiął sie na nas.Nic go nie interesowało oprócz picia z kumplami i meczów.Czasem przychodził poobijany i sam przyznawał że to po ustawkach z innymi kibicami. Często dostawał wezwania na policje i czasem przychodzili policjanci i pytali o niego a on kazał mi kłamać że go nie ma że jest w pracy choć nigdy nie miał stałej pracy tylko jakieś dorywcze przy dociepleniach czy remontach i co zarobił to przepijał. Często gineły mi pieniądze z portfela a on mi mówił że nie umiem liczyć i chyba mam skleroze.Nie polecam związku z kibolami.

Gość Czarny Księżyc
Ja mam na oku kibolową:D.

Gość gość
Pulchna? :D

Gość gość
Jezeli bylby wysoki, umiesniony i wygladal jak model to jasne ze chcialabym miec z takim dzieci. Prawdziwy mezczyzna. Napewno bylby lepszy niz taki biurowy pokurcz z klata jak zdeptany karton i brakiem nawet tych 40 cm w lapie. Facet to ma byc facet. Tylko najsilniejsze geny przetrwaja.

Gość gość
Kibol kibolowi nie jest równy:-) Ja mogłabym być. Jeśli agresji nie przynosi do domu to w czym problem.

Gość gość
Kibole to prawdziwi samce alfa. Nie jakies p***y typu: prawnik, lekarz. Oni nic nie wiedza o zyciu.

Gość gość
Kibole to prawdziwi samce alfa. ni , to zazwyczaj pogubieni chłopcy podatni na wpływy grupy i zakompleksieni- dlatego szukaja miejsca, w których będa sie czuli pewnie, mieli podobne otoczenie, wreszcie byli akceptowani przez grupe.

Gość pannaophelia
Żartujesz chyba sobie....

Gość gość
Wiązać się z kiblem ??? A na co,a po co to komu!

Gość gość
prawnicy to dopiero patologia

Gość gość
kibole spiewaja koledy tak jak my? czy przyspiewki stadionowe?

Gość gość
Kibol to żaden materiał na męża. Dla niego ważniejsze są ustawki i mecze niz rodzina. Wiem to niestety z autopsji!

Gość gość
a zamiast łańcuchów na choince maja szaliki

Gość gość
do gość dziś i co? na szczescie nie wrócił z ustawki?

Gość gość
Do gość 12:02 Zostawił mnie i maleńkie dzieci, bo nie chciałam mieszkać z nim w mieście, gdzie mógł zarządzać gnojami, którzy malują ściany...Fajnie nie?

Gość gość
Żadnych kiboli w moim życiu nie było, nie ma i nigdy nie będzie. Patologia i dziecinada. Był taki film "Skrzydlate świnie" o tym środowisku, ale zbyt sympatyczni byli ci z tego filmu, nie tak jak bydło co się z maczetami ugania po mieście. Dla mnie nikt, komu sprawia przyjemność bicie się, nie jest normalny. Prokurator i psychiatra powinni mu wyprostować światopogląd. Czego się na karate nie zapisał w dzieciństwie, albo jakiś kickboxing i tam się wyszaleć, a nie maltretować ludzi, demolować stadiony

Gość gość
Achtung, do wszystkich, kogo to obchodzi. Kibole do gazu, nie do związków ☺

Gość gość nie Kasia
nie, nie zamierzam się wiązać, ani dać sobie zrobić małego kibolka