Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PiotrPe

czy to dobry pomysł na prezent dla narzeczonej ?

Polecane posty

Hejka. Moja narzeczona ma za 2 tygodnie urodziny. Kombinowałem długo co kupić jej na prezent i wpadłem na pomysł, że skoro jest wielką fanką butów to kupię jej jakieś fajne. Wiem jaki nosi rozmiar, no ale drogie panie - potrzebuję waszej porady: - co myślicie o tych bucikach ? http://wisebears.pl/okazja/botki-by-maja-sablewska-carinii-229zl/ byłybyście zadowolone ? są sexi i czerwone buty chyba kobiety lubią , hm ? narzeczona ma jedne czerwone buty- takie płaskie..papuciowate . mam tylko wątpliwość, czy one się na zimno nadają ;/

Gość gość
dobra pseudoreklama

Gość gość
Mi osobiście się nie podobają, ale to kwestia gustu. Pytanie gdzie ona teraz takie buty założy? Na imprezę, sylwestra? Myślę, że za taką cenę dostaniesz coś orginalszego. No chyba, że twoja kobieta w takich gustuje. Może poszukaj jeszcze inne modele, ale kolor czerwony na pewno zrobi szał

Nie no, wiem, ze nie wszystkie. Ale czerwone szpileczki my panowie lubimy ;) czyli na zimę odpadają i to nie jest dobry pomysl ? Jaka pseudoreklama ? Nie ma to jak pisać z ukrycia, podpisując się jako: "gość" i obrażać innych ! Wszyscy tacy odważni w tym internecie...

Gość gość
Mam na pewno kilka marek jubilerskich które szczególnie lubię, jedną z nich jest Savicki. To nie jest biżuteria dla każdego moim zdaniem, bo mają specyficzny styl, ale warto sprawdzić. Na stronie www.savicki.pl są różne kolekcje. Najbardziej lubię szafiry więc choćby seria Blue Lagoon mi bardzo odpowiada, ale mają też różne inne.