Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po jakim czasie w związku mieliście swój pierwszy stosunek?

Polecane posty

Gość gość

Czy wszystkie kobiety są takie łatwe jak tu piszą że idą po 2/3 spotkaniu do łóżka? Ja dopiero po 8 miesiącach związku a od 5 miesiąca spaliśmy razem i jakoś nikt o tym nawet nie myślał wtedy, wszystko etapowo, a dopiero mam 19 lat i mimo pozorów nie ciągnęło mnie do tego jak innych w tym wieku, dopiero po pierwszym razie. Dziewczyny serio są takie łatwe czy faceci tak wywierają presje i wszystko chcą szybko? I w jakim jesteście wieku?

Gość gość
ja tez 8 miesięcy i był pierwszy stosunek ale wczesniej pieszczoty były i co z tego nie ma sie czym chwalic on jest moim mężem i mysle nad rozwodem

Gość gość
Facieci chcą szybko bo potem się można mocno rozczarować, rok z dziewczyną, płacenie za nią, spotykanie, wspieranie, nie chcesz wiele w zamian, po czym ona stwierdza że nie chcę być z tobą a sexu to już w ogóle nie chcę z tobą uprawiać. Po takim czymś pomóc może tylko inna kobieta.

Gość gość
Kilka miałem po pierwszym razie a na kilka musiałem poczekac

Gość gość
01:21 Przepraszam, ale p********z jak potluczona. Jacy faceci? Ci z kttorym Ci nie wyszlo? To przykre mi ale unikaj generalizacji i odbierania dziewczynom nadziei bo takich zachowań nie znoszę. Ja poznałem swoja sympatie jakies 2-3 miesiące temu. Przytulamy sie, calujemy, ale jeszcze nie byliśmy w lozku. Wszystko pomalu. Szanuje ja i chce najpierw zbudować partnerska relacje.

Gość gość
Nawet nie planowalam ze na pierwszym spodkaniu bedzie nmie posuwal a to bylo tak jak zaczelam sie z nim w samochodzie calowac to z ciekawosci zlapalam go za krocze i poczulam ze juz mu stoi to wyciaglam z spodni ile sie dalo i co sie okazalo ze ladna sztuka to nie przepuscilam tylko przerznac sie mu pozwolilam i nie zalowalam bo super bylo

Gość gość
po niecałym miesiącu ;)

Gość gość
3 miesiące do pól roku

Gość PlayB0Y
Połowa kobiet uległa pierwszego dnia , ze ok.20stu na 2-3 randce , koło kilku pochodziłem 2 tygodnie a z jedną zeszło dłuuuuuugo - i z nią już pozostałem :)

Gość gość
Po 2 tygodniach :D

Gość gość
gość wczoraj Nawet nie planowalam ze na pierwszym spodkaniu bedzie nmie posuwal Buhahahahaha, znowu erotoman-gawędziarz podszywający sie pod kobiete. Ale prymityw.