Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jurek1985

appleshopzabrze

Polecane posty

Gość Jurek1985

Uważajcie na sprzedającego telefony appleshopzabrze na allegro. Sprzedaje telefony bez gwarancji na polskim rynku. Moja historia zaczęła trwa od półtora miesiąca: kupiłem telefon Samsung który dostałem z wadą fabryczną. Odesłałem i od tego momentu czekam. Sprzedający najpierw kłamał, że samsung nie naprawia telefonu z powodu braku części. Teraz miesza się w zeznaniach, że na drodze prawnej nie odzyskam moich pieniędzy bo sprzedał spółkę która mi sprzedała telefon i teraz jest już nowa spółka. Nie polecam - nie natknijcie się tak jak ja!

Gość gość
Ponadto sprzedaje telefony oszukując z parametrami. Sprzedaje LG G5 w wersji H840 ("słabszej") podając w tytule lub w opisie 4GB RAM, tymczasem telefon ma 3GB RAM i słabszy procesor (http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/12703/12843/0/0/). Zwróciłem mu uwagę, bo sam o mało co nie kupiłem, to odpisał mi "czy Panu nudzi się w niedzielę". Założę się, że większość kupujących LG G5 nawet nie wie, że dostepne są dwie wersje, mocniejsza H850 (4GB RAM, lepszy procesor, lepsza grafika) i słabsza H840 (3GB RAM, gorszy procesor, gorsza grafika) sprowadzane główne z zagranicy (i prawdopodobnie bez mozliwości realizacji gwarancji w Polsce).

Gość gość
Kupiłam tam cztery telefony iPhone i jestem w pełni zadowolona super obsługa zawsze starają sie pomoc klientowi Miałam wadliwy iPhone zaproponowali abym wysłała do Cortland Katowice kwestia tygodnia wymienili na nowy Może powinniście zakupić iPhone a nie Samsunga czy Lg ? Samsung z tego co słyszałem z S7 edge robi straszne problemy gwarancyjne Wycofali note 7 gdzie wybuchały poczytajcie forum może trzeba firmę Samsung zmienić Ja właśnie z S7 edge zmieniłam na iPhone i jestem zadowolona

Gość rafciu
Hej :D słyszeliście , że ruszyła promocja i sklepy rozdają Samsungi S7 ? To naprawde nie do uwierzenia, z początku myślałam ze nic nie wygram, lecz po tygodniu kurier zapukał do moich drzwi i otrzymałam paczkę z powystawowym samsungiem s7, co prawda ma kilka rys, lecz nie narzekam!!! Konkurs kończy się w następny czwartek, pozostało 89 sztuk, no i nie można sprzedać telefonu gdy nie minie dokładnie rok od otrzymania go :(. POLECAM! I polecajcie znajomych, niżej fotki mojego nowego fona :D i link do konkursu http://hy34.pl/r/r1vSamsung-S7

Gość rafciu
Hej :D słyszeliście , że ruszyła promocja i sklepy rozdają Samsungi S7 ? To naprawde nie do uwierzenia, z początku myślałam ze nic nie wygram, lecz po tygodniu kurier zapukał do moich drzwi i otrzymałam paczkę z powystawowym samsungiem s7, co prawda ma kilka rys, lecz nie narzekam!!! Konkurs kończy się w następny czwartek, pozostało 89 sztuk, no i nie można sprzedać telefonu gdy nie minie dokładnie rok od otrzymania go :(. POLECAM! I polecajcie znajomych, niżej fotki mojego nowego fona :D i link do konkursu http://gft3.pl/r/r1vSamsung-S7

Gość Zibi84
A ja zakupiłem w tej firmie dwa iPhone 5s Właśnie jeden z nich przestał działać Ciemność, widzę ciemność, ciemność widzę... I ciekawe gdzie teraz mam go oddać na gwarancję???