Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przystojny ale wstydliwy

Polecane posty

Gość gość

Jestem wysoki, dobrze umiesniony, przystojny, ale bardzo wstydliwy w stosunku do kobiet. Jak to przełamać? Czekam na rady Pań.

Gość gość
ja byłam bardzo ładna mądra miła kolezeńska fajna wykształcona , tylko bardzo nieśmiała, brali mnie za bardzo nieprzystępną, ożeniłam się z kimś kto mnie rozumie kocha -tak mi się wydawało , małżeństwo nieudane , 3 dzieci, przesrane życie

Gość gość
No właśnie ja zauwazylem, że kobiety wolą s*******now, a ja nie potrafię taki być. Kobiety się mnie boją, a ja nie potrafię pierwszy podejść i zagadac.

Gość gość
A dlaczego małżeństwo się nie udało?

Gość gość
dlaczego,mąż popija, zyjemy skromnie, małżeństwem jestesmy tylko na papierze i dla dzieci i przyzwyczajenia , wiem ze dzieci kocha ale nigdy mi przy nich nie pomaga nie spędza z nimi czasu, w domu też nic, wiecznie kłótnie pretensje wyzwiska,była 20 rocznica ślubu , nie spodziwałam sie przeciez niczego od niego , oszem pamietał ale tylko po to by mnie tego dnia szczególnie upokarzać

Gość gość
To dziwię się że tak długo wytrzymalas.

Gość gość
szkoda bo taki facet to skarb, ciekawe jaki masz charakter-czy jestes miły spokojny, fakt panie wola s*******nnóów, ale teraz panie jak widzą fajnego faceta to same podchodza zagadają , moze i ciebie to spotka, bądz poprostu sobą

Gość gość
Jestem soba, jestem mily, spokojny, kulturalny i dobrze wychowany. Wysoki, dobrze zbudowany a jednak kobiety do mnie nie podchodzą. Podobno przy pierwszym kontakcie wydaję się szorstki i zimny ale to tylko pierwsze wrażenie choć podobno to oni jest najważniejsze.

Gość gość
Ja jestem taki sam i wszystkie relację jakie miałem z kobietami były tylko wtedy gdy to one pierwsze do mnie zagadywały. Niestety później okazują się, że były to praktycznie zawsze kobiety które nie nadawały się do stałych związków.

Gość gość
Chciałbym poznać ładną, wysportowana kobietę:)

Gość gość
WITAM, TEŻ jestem samotna , ale ja mam 50 lat, zawsze byłam ładna ale nieśmiała, Nie umiałam nawiązać kontaktu z chłopcami, pozniej dali mi łatkę -nieruszka.Mimo że byłam dobra dziewczyną uczynną sumienną nie związałam sie z nikim przyciągałam samych lovelasów .Skończyłam szkołę pomaturalną, dziś mam super pracę nalezę do kilku grup zainteresowań , częste wyjazdy wypady , stać mnie na to.Mam kilku kolegów do wyjscia do kina na lody na wekend.Żałuję kilku chwil których nie wykorzystałam bo byłam zbyt nieśmiała zahukana nauczona z domu że tego czy tamtego dziewczynie nie wypada ---i to był błą za dobrze mnie rodzice wychowali, ale za to inni super to wykorzystali , moją dobroć nie umiałam mówić nie przy różnych okazjach.Dziś niektórzy moi przesladowcy marnie żyją, nie sa tak przebojowi jak kiedyś. ----Nie wierzę w żadną miłość.

Gość gość
Kobiety leca na dupkow a jak same zagaduja to wymagaja wygladu modela

Gość gość
No ja wygladam jak model i jestem nieziemsko przystojny ale niesmialy, dlatego nie mam dziewczyny. Wielokrotnie same pchaly mi sie do lozka, chcialy obciagac itp. ale ja nie z takich. Ehhhh

Gość gość
Ciężko mają spokojne osoby.

Gość Lukas823
Nieśmiałość jest mało męska. Kobieta woli mężczyznę niż taką cipcie. Polecam zakup fantastycznych zabawek dla dzieci na http://prezenty-dla-dziecka.pl/ :D :*

Gość gość
Pytanie do spokojnych: Czy też szukacie spokojnych i dobrze ułożonych, nieśmiałych?

Gość gość
Zawsze lepiej jak jest w parze spokojna i smiala. Jak by sie dobraly takie dwie mentalne s*******iny to nie przezylyby nawet tygodnia. Musi byc modelka + badboy

Gość gość
gość dziś dlaczego,mąż popija, zyjemy skromnie, małżeństwem jestesmy tylko na papierze i dla dzieci i przyzwyczajenia , wiem ze dzieci kocha ale nigdy mi przy nich nie pomaga nie spędza z nimi czasu, w domu też nic, wiecznie kłótnie pretensje wyzwiska,była 20 rocznica ślubu , nie spodziwałam sie przeciez niczego od niego , oszem pamietał ale tylko po to by mnie tego dnia szczególnie upokarzać x Wyszłaś za mąż z miłości? Mąż jest zakompleksionym brzydalem, że tak Cię traktuje?

Gość gość
gość dziś Zawsze lepiej jak jest w parze spokojna i smiala. Jak by sie dobraly takie dwie mentalne s*******iny to nie przezylyby nawet tygodnia. Musi byc modelka + badboy x Kolejna teoria z koziego zadka. Nigdy nie byłeś w związku, prawda? A wiedzę o nich czerpiesz z kafe?

Gość gość
Ja na prawdę dobrze wygladam, dbam o siebie tyle tylko że nie umiem pierwszy podejść i zagadać. I gdybyście mnie zobaczyli to raczej byście pomyśleli że wielki bydlak a nie cichy i spokojny gość.

Gość gość
gość dziś Ja na prawdę dobrze wygladam, dbam o siebie tyle tylko że nie umiem pierwszy podejść i zagadać. I gdybyście mnie zobaczyli to raczej byście pomyśleli że wielki bydlak a nie cichy i spokojny gość. x I lecisz na modelki, które wolą pewnych siebie facetów? Oj biedny jesteś.

Gość gość
Jak kobieta ma meza pijaka czy s******na to widocznie tego chciala. Dlaczego polki wybieraja arabow i muzulmanow? To chcec bycia ponizana bo oni inaczej kobiet nie traktuja a mimo to polki ich pragna.

Gość gość
Prawdziwy mezczyzna podrywa kobiety i zaciaga je do lozka nawet jak ma zone

Gość gość
Nie lecę na modelki, wolę wysportowane kobiety, nie przepadam za chudymi.

Gość gość
gość dziś Nie lecę na modelki, wolę wysportowane kobiety, nie przepadam za chudymi. x Mi chodziło o piękną twarz i zgrabną sylwetkę, a nie o niedowagę.

Gość gość
gość dziś Jak kobieta ma meza pijaka czy s******na to widocznie tego chciala. Dlaczego polki wybieraja arabow i muzulmanow? To chcec bycia ponizana bo oni inaczej kobiet nie traktuja a mimo to polki ich pragna. x Kolejny frustrat z kafe. Ile polek związało się z arabami? Niewiele w stosunku do tych, które poślubiły polaków. A c***ijacy i agresywne samczyki, zazwyczaj udają milutkich i pomocnych, tylko potem pokazują prawdziwą twarz, gdy już jest za późno, matołku.

Gość gość
A Ty autorze ile masz lat? Lubisz kobiety zamknięte w sobie, nie potrafiące się odezwać i prowadzić konwersacji, nieśmiałe i spięte?

Gość gość
Ja mam 30 lat a kobiety lubię śmiałe, otwarte, radosne, pełne energii i seksowne.

Gość gość
Czyli typowy hipokryta. Sam odrzucasz kobiety podobne do siebie i oczekujesz, że kobiety pewne siebie i otwarte będą chciały takiego mruka co nawet boi się zagadać?

Gość gość
O jakiś psycholog się wypowiedział?