Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co czuje facet gdy się zakocha a kobieta daje mu kosza mówiąc

Polecane posty

Gość gość

ze to z powodu jego k***wskiej natury , że ona szuka porzadnego a on jest B.zakochany..co czuje ?

Gość gość
czuje pozytywne wibracje w okolicach śledziony

Gość gość
Czuje, że ona mówi o SWOJEJ naturze.

Gość gość
Skoro dziewczyna tak mowi to znaczy ze jest damulka ktora tylko udaje kobiete. A tak naprawde jest totalnym pustakiem ktory mysli tylko o sobie. Powiedziec cos takiego zakochanej osobie? Przeciez takimi slowami mozna zniszczyc czlowieka

Gość gość
prowo 0/10 kobiety olewają właśnie porządnych a pożądają mężczyzn właśnie o qrewskiej naturze

Gość gość
Nie,ja k****arza nie chce... dlaczego miałabym go zniszczyć? przecież tacy nie mają czuć,no chyba że ego im zniszcze ale to chyba dobrze skoro uważają się za z******tych

Gość gość
Nie mówię o swojej,bo pomimo atrakcyjności jestem porzadna i chce takiego samego faceta,jak ja.Atrakcyjnego i porzadnego.

Gość gość
up

Gość gość
Kobieta ma prawo nie chciec faceta który sie puszczal na prawo i lewo..moze tez mu nie ufac bo tacy raczej nie potrafia kochac i trwac w wiernosci..ja tez nie lubie *****czy

Gość gość
W młodości trzeba się wyszaleć, spróbować seksu z różnymi partnerami. Potem dopiero się statkować.

Gość gość
Ja tam sie ciesze jak kobieta daje mi kosza.czasami sam to prowokuje.wole zeby zrobila to kobieta niz ja.a zakochanie to tylko udawanie z mojej strony.

Gość gość
czemu udawanie? mamusia cię Skrzywdzila?

Gość gość
Bo to sa niezle jaja jak sie wkreca tak kobiety.zabronisz mi?

Gość gość
mam to gdzieś, co robisz ale jak dla mnie masz nierowno pod kopula...z całym szacunkiem ale uważam że powinieneś zastanowić się nad soba i skorzystać z pomocy specjalisty jezeli sam jesteś za słaby i nie dajesz sobie rady

Gość gość
Haha.a ty myslisz ze faceci sie zakoc***a??!! To ty masz nierowno pod sufitem.za duzo filmow i ksiazek romantycznych. Naiwna kobieto.

Gość gość
tacy przeciętni jak ty to wiadomo że nie :D

Gość gość
13:21 - Nie zakoc***a sie skrzywieni na umysle, taka prawda.Znam wielu fajnych facetow, zakochanych w swoich kobietach.Zresztą Ciebie i tak nie chce zadna to co mozesz o tym wiedziec?

Gość gość
Haha mialem ponad 100 kobiet.ale mozesz sobie myslec co chcesz.nie moge ci zabronic zyc w urojonym swiecie,masz prawo do tego.faceci udaja zakochanych tylko.zauroczeni sa ale nie zakochani.

Gość gość
Ja tam kojarzę wielu mężów zakochanych w swoich żonach od dziesięcioleci, oczy mówią wszystko. To widać, słychać i czuć. Ich uczucia się nie zmieniają nawet, gdy mają nadprogramowe 30kg, problemy z tarczycą, przebarwieniami i inne. Wciąż są najlepszymi przyjaciółmi i za nic w świecie by ich nie zastąpili żadną inną.

Gość gość
Bleh, co za smęty powyżej.