Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zauroczylem sie i nie wiem co zrobic

Polecane posty

Gość gość

znam ja z widzenia od pewnego czasu i ostatnio coraz czesciej o nie mysle i uswiadomilem sobie, ze zauroczylem sie w niej.Widuje ja rzadko bo raz na miesiac gdzies na ulicy z daleka wiec nawet nie mam jak zagdac.Probowalem przez fb, ale nie przyjela mnie

Gość gość
nie mam pomyslu co moglbym zrobic ,zeby ja poznac, a bardzo mi sie podoba

Gość gość
Zagadaj.

Gość gość
Jak ma na imie?

Gość gość
Czekac i byc na lasce osoby nie zdecydowanej. ..

Gość gość
Ja bym kupiła jej piękny bukiet róż i ogromną wedlowską bombonierę. Spytałabym ją czy chce mnie poznać. Ta wyjątkową chwila zamiesza jej w glowie, co ułatwi jej podjęcie najlepszej decyzji. Powodzenia. Papież powiedział Nie lękajcie się. Pomyśl, ilu mężczyzn stać na tak szarmancki gest w stronę obcej kobiety.

Gość Pene34
Najpierw napisz do niej miłą wiadomość na fb. Jeśli nie odpisze to daj jej spokój. Polecam zakup fantastycznych zabawek dla dzieci na http://prezenty-dla-dziecka.pl/ :D :*

Gość gość
uciekac... njdalej jak to mozliwe.. :)

Gość gość
Jeżeli nie przyjęła cię na facebooku, to jest już jakiś znak, że się tobą nie zainteresuje. Odpuść.

Gość gość
Uciekaj...to moze ci serce nie peknie...

Gość gość
gosc 10.53 moze miec racje, ale nie koniecznie. Moja kumpela np nie dodaje nikogo do znajomych z kim nie jest na ,,czesc". Nawet swojego obecnego chlopaka nie dodala wczesniej bo go nie znala mimo, ze jej sie podobal.

Gość gość
przecież ona Cię nie zna, to po co ma do znajomych przyjmować kogoś nieznajomego :) to nie jest oznaka, że ją nie interesujesz, bo nawet Cię nie kojarzy. Poznaj ją w realu i tyle

Gość gość
gosc 18.31 dzieki

Gość gość
Jakbyś się jej podobał, to by cię przyjęła. Czyli nic z tego nie będzie.

Gość gość
ja też bym nie przyjęła obcego faceta, choćby był moim ideałem z wyglądu. a napisałeś coś do niej w ogóle? i coś sensownego? bo ja czasem dostaję zaproszenie do znajomych i wiadomości w stylu "hej". no jakie kuźwa hej, co ja mam na takie coś odpowiedzieć? jeśli facet chce poderwać, to sory, ale musi się wykazać, a nie jakieś "hej" albo w ogóle brak żadnej wiadomości.

Gość gość
tez podoba mi sie ktos ale musze zapomniec.

Gość gość
ja też bym nie przyjęła obcego faceta, choćby był moim ideałem z wyglądu. a napisałeś coś do niej w ogóle? i coś sensownego? bo ja czasem dostaję zaproszenie do znajomych i wiadomości w stylu "hej". no jakie kuźwa hej, co ja mam na takie coś odpowiedzieć? jeśli facet chce poderwać, to sory, ale musi się wykazać, a nie jakieś "hej" albo w ogóle brak żadnej wiadomości. x Kolejna królewna z drewna.

Gość gość
do gosc 19.50 nic nie napisalem. Gdyby mnie przyjela to zagadalbym na temat jakiegos jej zdj albo cos

Gość gość
przeciez nie napisze jej prosto z mostu, ze mi sie podoba bo mnie zablokuje albo wezmie za desperata